Dunlop Grandtrek Touring A/S

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Dunlop Grandtrek Touring A/S scoort onder meer op:

  • Optimaal rijcomfort
  • Voortreffelijke wegligging
  • Hoge mate van veiligheid
  • Goede grip op elk wegdek
  • Ultieme bochtenstabiliteit

Dunlop Grandtrek Touring A/S

De Dunlop Grandtrek Touring A/S is een betrouwbare all-season band voor high performance SUV’s. Hij levert uitstekende prestaties, ongeacht de weersomstandigheden. Dat merk je bijvoorbeeld aan zijn wegligging, die voortdurend strak aanvoelt. Of aan de grip op de weg, die bij droog én nat weer uitstekend is. Ook de stuurrespons en het remgedrag zijn zeer nauwkeurig, zodat je altijd controle over je auto houdt. Allemaal eigenschappen die garant staan voor veiligheid en rijcomfort, zoals je van een dergelijke topband mag verwachten.

Toegepaste technologie

Technologisch gezien is de Dunlop Grandtrek Touring A/S een knappe balans tussen materialen en constructie. Daarbij is het profielontwerp ingericht om in elk weertype te kunnen presteren. Zo is de speciale rubbermix goed bestand tegen lage en hoge temperaturen. Het asymmetrische profiel, verdeeld in drie zones, zorgt voor een evenwichtig weggedrag en dus meer controle in alle weersomstandigheden. Aan de buitenzijde is het loopvlak van de band stijver, wat beter is voor de bochtenstabiliteit. Zelfs bij maximale belasting kun je dat heel goed merken.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie