Dunlop Grandtrek Winter M3

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Dunlop Grandtrek Winter M3 scoort onder meer op:

  • Imponerende tractie
  • Optimale grip en stabiliteit
  • Hoog veiligheidsniveau
  • Lange levensduur
  • Laag geluidsniveau

Dunlop Grandtrek Winter M3

De Dunlop Grandtrek Winter M3 is een duurzame winterband, bedoeld voor 4×4 SUV’s en andere 4×4 personenwagens. Hij beschikt over optimale winterse rijeigenschappen en presteert ruim boven verwachting onder alle omstandigheden. Ook in de sneeuw blijft het wegcontact optimaal en de remafstand minimaal. Daarbij moet worden aangetekend dat deze high performance winterband met name is ontwikkeld voor gebruik op asfalt.

Veiligheid op één!

Veiligheid en rijcomfort: dat is wat de ingenieurs van Dunlop voor ogen stond bij de ontwikkeling van deze opmerkelijke winterband. Voor de Dunlop Grandtrek Winter M3 maakten ze gebruik van een speciale rubbermix op basis van silica. Dit betekent in de praktijk een kortere remweg en een stevige grip op besneeuwd of beijzeld wegdek. Dankzij het V-vormige richtinggebonden profiel met brede groeven wordt overtollig water snel afgevoerd. De kans op aquaplaning wordt hierdoor wel héél erg klein. Bovendien neemt de levensduur van de band merkbaar toe, waardoor je kunt rekenen op geweldige kilometerprestaties.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie