Dunlop SP Sport Maxx RT 2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport Maxx RT 2 scoort onder meer op:

  • Korte remweg op elk wegdek
  • Grote stuurprecisie
  • Goede grip en bochtenstabiliteit
  • Uitstekend wegcontact
  • Bescherming tegen aquaplaning

Dunlop SP Sport Maxx RT 2

De Dunlop SP Sport Maxx RT 2 is een superieure zomerband voor sportwagens. De band blinkt uit in situaties waarin het er echt op aankomt. Voortreffelijk remgedrag, nauwkeurige stuurrespons en een sublieme wegligging behoren tot de vele sterke eigenschappen van deze band.

Of je nu in droog of regenachtig weer rijdt, de Dunlop SP Sport Maxx RT 2 laat op elk wegdek zien waartoe hij in staat is. Hij biedt altijd een voortreffelijke grip en bochtenstabiliteit. Zijn remweg op droge wegen is kort – ook bij hoge snelheden – en zijn wegligging in de regen opmerkelijk stabiel. Ook de stuurrespons is uitzonderlijk, waardoor je auto onder alle omstandigheden precies zo reageert als je bedoelt.

Profiel met unieke kenmerken

Het asymmetrische loopvlak van de Dunlop SP Sport Maxx RT 2 biedt meerdere voordelen. Zoals een perfecte grip op de weg, waardoor je altijd controle houdt op rechte stukken maar ook als je met hoge snelheid een bocht wilt nemen. Brede centrale groeven in het profiel zorgen voor snelle afvoer van water en modder. Daardoor blijft het wegcontact optimaal en krijgt aquaplaning geen kans.

Gemaakt om lang mee te gaan

De Dunlop SP Sport Maxx RT 2 heeft een lichtgewicht constructie en een lage rolweerstand. Dit betekent minder slijtage en dus een langere levensduur. Maar het leidt ook tot een vermindering van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Dus op deze band kom je verder met een volle tank en je spaart tegelijkertijd het milieu.


Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl