Dunlop Winter Response 2

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Dunlop Winter Response 2 scoort onder meer op:

  • Hoge remprestaties op elk wegdek
  • Uiterst stabiele wegligging
  • Prima rijgedrag in de sneeuw
  • Ongekende grip en tractie
  • Lange levensduur

Dunlop Winter Response 2

De Dunlop Winter Response 2 is een geweldige winterband voor personenauto’s uit de compacte en middenklasse. Deze band presteert onder alle winterse omstandigheden optimaal en biedt daarmee veel veiligheid en rijcomfort. Ook op droog wegdek en nat wegdek houdt hij zich trouwens uitstekend, wat hem gedurende de héle winter tot een uitzonderlijk betrouwbare partner maakt en je veilig op weg kunt.

Diverse innovaties hebben de Dunlop Winter Response 2 naar de top gebracht. Zo zorgt de Jointless Belt technologie voor enorme stabiliteit bij hoge snelheden. Daarbij reageert het asymmetrische profiel met twee soorten lamellen nauwkeurig op elke wisseling in de weg- en weersgesteldheid. Altijd blijft de tractie ongekend, het remgedrag zeer voorspelbaar en de bochtenstabiliteit subliem. Ook het risico van aquaplaning wordt tot een minimum beperkt. De Multi Radius Tread technologie maakt goede controle op natte en droge wegen mogelijk, waarbij de overgang van rechte stukken naar bochten zeer geleidelijk aanvoelt. Deze banden zijn geschikt voor stalen velgen alsmede aluminium velgen.

Ook prima milieuprestaties

Voor de Dunlop Winter Response 2 is een unieke rubbermix op basis van silica gebruikt, die soepel blijft in extreme kou en de prestaties verhoogt. Samen met een uitgekiend profiel zorg dit voor een geringe rolweerstand, dus een gunstig brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Daarnaast slijt de band minder snel waardoor hij een langere levensduur heeft. Allemaal goed voor het milieu en je portemonnee. Ook is de grip op natte wegen uitstekend hierdoor.

Tests winterbanden

De Dunlop Winter Response 2 is een winterband die in veel verschillende bandentests hoog eindigt. Onder andere bij ANWB-tests, waarin de band tot twee keer toe op een geweldige tweede plek uitkwam. Voor de ANWB aanleiding om de band ‘zeer aan te raden’.

Wwinterbanden testen:

ANWB 2014 (Winterbanden test 175/65 R14) (2e plaats)

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden direct online en profiteer van gratis verzending!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie