De goedkoopste Falken band van Nederland. Gegarandeerd.

Vind je jouw Falken band ergens toch goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug.

Je vindt Falken banden in onze webshop in alle maten en uitvoeringen. Zoek direct naar de juiste maat Falken banden voor je auto.

Zoek Falken banden in je maat

  • Wanneer winterbanden?
  • Wanneer all season banden?

Falken banden highlights

  • Falken banden zijn er al vanaf € 29,16 per band
  • Falken banden zijn leverbaar in de maten 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 en 22 inch
  • Voor 12 uur besteld, morgen bezorgd

Neem contact op voor meer info of hulp bij het kiezen

Bel ons of chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of mail naar bas@bandenconcurrent.nl - je krijgt altijd snel een antwoord.

Bepaal snel de maat voor je Falken band

  • 195 = Breedte
  • 55 = Hoogte
  • R 16 = Diameter
  • 87 = Draagvermogen
  • V = Maximumsnelheid

Alle autobanden van Falken

Hieronder ziet u alle beschikbare banden van de Falken. Klik op een model om de juiste maat te vinden en voor meer informatie over prijzen en testresultaten.

Falken banden, algemene beoordeling

Goede tot zeer goede prestaties op droog wegdek

autobanden testautobanden testautobanden test

Prestaties op nat wegdek

autobanden testautobanden testautobanden test

Prestaties op sneeuw en ijs

autobanden testautobanden testautobanden test

Geluid

autobanden testautobanden testautobanden testautobanden test

Verbruik (rolweerstand)

autobanden testautobanden testautobanden test

Slijtage

autobanden testautobanden testautobanden test

Snelheidsproef

autobanden testautobanden testautobanden test

Testbeoordeling:

Falken is dé bandenproducent van high-performance banden. Falken autobanden worden geproduceerd onder supervisie van het ultra-high-performance programma. Falken is een zeer allround product en kan zich meten met alle andere merken in de beste segmenten. Bij de ontwikkeling van alle profielen staan veiligheid en duurzaamheid centraal. Eén van de meest recente ontwikkelingen betreft het zogenaamde ’Special Eyes‚-systeem. Dit systeem houdt rekening met de slijtage van de banden. De bestuurder wordt gewaarschuwd wanneer de bandprofieldiepte een bepaald minimum heeft bereikt. Hierdoor ziet de bestuurder wanneer de banden vernieuwd moeten worden, waarna weer met een veilig gevoel de weg op kan worden gegaan.  

Bandenproducent Falken

Falken is een toonaangevende Japanse bandenfabrikant, die kwalitatief hoogwaardige banden produceert. Falken is continu bezig met de innovatie van haar banden en maakt hierbij al jaren veelvuldig gebruik van de autosport. Vandaar de toepasselijke slogan From Racetrack to Road. Falken banden zijn het startpunt voor succes op het circuit! De systematische analyse van data en ervaringen van autoracewedstrijden zijn belangrijk voor de voortdurende ontwikkeling van nieuwe technologieën. Bij Falken heeft dit geresulteerd in uitstekende producten die voldoen aan de meest vooruitstrevende kwaliteitsstandaarden, die hun klasse reeds hebben bewezen in internationale competities. Falken is een relatief jong merk op de Nederlandse markt, maar de algemene verwachting is dat Falken zich binnen afzienbare tijd definitief vestigt binnen het A-segment. Ze staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Falken levert zowel zomer- als winterbanden, dus u kunt het gehele jaar veilig op weg. Of u nou een sportieve rijder bent, of kiest voor comfort: Falken heeft voor elk wat wils. Veiligheid, comfort, geluidsreductie, een hoge kilometrage … Falken biedt het allemaal.

Historie

Het merk Falken maakt als dochteronderneming onderdeel uit van de Sumitomo Rubber Industries Ltd. Falken is oorspronkelijk opgericht als Ohtsu in Japan in 1983. Het merk heeft zich vanaf het begin onderscheiden door haar uitstekende rijeigenschappen. Sinds 1985 wordt het merk geëxporteerd vanuit Japan, onder meer naar de Verenigde Staten en Europa. Falken heeft de beschikking over vijf productiefabrieken: vier in Japan en één in Thailand. De fabrieken in Japan staan bekend om hun ultramoderne technologie in de automotive industrie.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl