De goedkoopste Goodyear band van Nederland. Gegarandeerd.

Vind je jouw Goodyear band ergens toch goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug.

Je vindt Goodyear banden in onze webshop in alle maten en uitvoeringen. Zoek direct naar de juiste maat Goodyear banden voor je auto.

Zoek Goodyear banden in je maat

  • Wanneer winterbanden?
  • Wanneer all season banden?

Goodyear banden highlights

  • Goodyear banden zijn er al vanaf € 21,99 per band
  • Goodyear banden zijn leverbaar in de maten 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 en 22 inch
  • Voor 12 uur besteld, morgen bezorgd

Neem contact op voor meer info of hulp bij het kiezen

Bel ons of chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 10:00 en 15:00 uur) of mail naar bas@bandenconcurrent.nl - je krijgt altijd snel een antwoord.

Bepaal snel de maat voor je Goodyear band

  • 195 = Breedte
  • 55 = Hoogte
  • R 16 = Diameter
  • 87 = Draagvermogen
  • V = Maximumsnelheid

Alle autobanden van Goodyear

Hieronder ziet u alle beschikbare banden van de Goodyear. Klik op een model om de juiste maat te vinden en voor meer informatie over prijzen en testresultaten.

Goodyear banden, Algemene beoordeling

Gunstig tbv het brandstofverbruik

autobanden testautobanden testautobanden testautobanden test

Gemiddelde score op geluidsaspecten

autobanden testautobanden test

Uitstekende score op veiligheid

autobanden testautobanden testautobanden testautobanden testautobanden test

Uitstekende score op nat wegdek

autobanden testautobanden testautobanden testautobanden testautobanden test

Goodyear banden, hoogwaardige technologieën resulterend in een zeer goede band voor uw auto.

Goodyear autobanden staan bekend om hoogwaardige technologieën die resulteren in een vermindering van het brandstof verbruik, zonder dat u in hoeft te leveren op prestaties. Dit komt voornamelijk doordat Goodyear is getest als autoband met een zeer lage rolweerstand. Goede voorbeelden hiervan zijn de bandentypes Goodyear Duragrip, Ultragrip, EfficientGrip en Vector. Een lager brandstofverbruik is niet alleen goed voor uw portomonee, maar zorgt bovendien voor een vermindering op de CO2 uitstoot. Goodyear scoort over het algemeen gemiddeld op geluidsaspecten. Wel scoort Goodyear uitstekend op alle veiligheidsrelevante aspecten. Goodyear heeft over het algemeen ook de hoogste score op nat wegdek van alle geteste banden.

Goodyear geschiedenis

Goodyear autobanden werd in 1898 opgericht door Frank Seiberling. Frank Seiberling kocht zijn eerste fabriek met het geleende geld van zijn zwager. Om de banden te produceren, moesten de grondstoffen over grote oceanen verscheept worden naar een klein stadje, dat Seiberling de naam “Goodyear” had gegeven. Goodyear is de grootste autobandenfabrikant met een omzet van meer dan 15 miljard dollar. Naast Goodyear zelf, produceert de autobanden fabrikant ook merknamen als Dunlop en Fulda. Goodyear wenst het imago van “brandstof- en milieuvriendelijke” producent hoog te houden door binnenkort een Biomassa band in de markt te zetten, die geproduceerd is van bio grondstoffen.