Goodyear Cargo Vector

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Goodyear Cargo Vector blinkt uit in:

  • Goede tractie
  • Uitstekende prestaties op winterse wegen
  • Gelijkmatige slijtage
  • Hoge belastbaarheid
  • Hoge weerstand tegen aquaplaning

Goodyear Cargo Vector

Een stevige all-seasonband, dat is de Goodyear Cargo Vector. De band is speciaal ontwikkeld voor bestelauto’s en lichte vrachtwagens en biedt het hele jaar door goede prestaties.

Bij droog weer, regen en lichte sneeuw rijd je in je bestelbus veilig met de Goodyear Cargo Vector. Op licht besneeuwde wegen heeft hij een goede grip. Tegelijkertijd biedt de band de kwaliteit en duurzaamheid van een zomerband

Zoek je naar een stevige band voor onder jouw bestelbus? En wil je geen banden verwisselen met de seizoenen? Dan is deze all-seasonband een goede keuze. Onder alle weersomstandigheden houd je een goed contact met de weg. De band is opgewassen tegen stevige belading.

Jaarrond goede tractie

De Goodyear Cargo Vector biedt betrouwbare grip op alle wegtypen, ongeacht de weersomstandigheden. Op natte, bemodderde en licht besneeuwde wegen staat hij z’n mannetje. Modder en water voert het speciale profiel snel af, zodat de wegligging altijd optimaal blijft. Het rubbermengel is verrijkt met silica, wat zorgt voor een gelijkmatige slijtage. Jouw voordeel: je kunt veel kilometers met hoge belasting rijden voordat de Cargo Vector van Goodyear aan vervanging toe is.

Tevreden klanten

De Goodyear Cargo Vector wordt goed beoordeeld door bestuurders van bestelwagens. Een bestuurder van een Opel Vivaro vertelt: ‘Naar Tsjechië en Polen geweest en over veel slechte wegen gereden. De banden deden het uitstekend. Ze hadden voldoende grip in de bergen en tijdens felle regenbuien. De banden hebben een prima indruk achtergelaten.’

De opvolger van deze band is de Goodyear Cargo Vector 2.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie