Goodyear Eagle Sport All-Season ROF

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Eagle Sport All-season blinkt uit in:

 • Kwaliteitsband voor elk seizoen van het jaar
 • Krachtige sportperformance
 • Agressieve uitstraling
 • Uitstekende grip op een droog en nat wegdek
 • Voorzien van stoeprandbescherming

  Goodyear Eagle Sport All-Season ROF

  De Goodyear Eagle Sport All-season ROF is een band die geschikt is om tijdens elk jaargetijde probleemloos mee voor de dag te komen. Zomer, winter, herfst of voorjaar: met deze krachtige autoband ervaar je de performance die je nodig hebt als bestuurder van een sportauto. Je grip op de weg is altijd optimaal dankzij het asymmetrische profiel. Het maakt daarbij niet uit of je op een droog of nat wegdek rijdt. Zelfs als het wegdek bedekt is met een laagje ijs of sneeuw deinst deze band nergens voor terug.

  De Goodyear Eagle Sport All-season ROF is ook voorzien van stoeprandbescherming, zodat je geen onnodige schade aan de band krijgt als je per ongeluk de stoeprand raakt bij het in- of uitparkeren.

  Goede grip en tractie

  De Goodyear Eagle Sport All-season ROFis uitermate geschikt voor bestuurders van sportauto’s, sedans, coupés en lichte trucks. Vooral als je op zoek bent naar een combinatie van een sportieve besturing en een uitstekende tractie gedurende elk seizoen van het jaar. Opvallend aan deze band is de interne constructie die bestaat uit Goodyears RaceWrap Construction Technology. Deze werd speciaal ontwikkeld voor banden waarmee tijdens de Eagle Race in de NASCAR-competitie gereden wordt.

  Een merk van topkwaliteit

  Goodyear is een wereldwijd bekend autobandenmerk dat keer op keer banden van de beste kwaliteit op de markt weet te zetten. Het bedrijf werd al in 1898 opgericht en heeft zich altijd gericht op de ontwikkeling van innovatieve oplossingen op het gebied van autobanden. De Goodyear Eagle Sport All-season ROF is daar dan ook een heel goed voorbeeld van. Geef je auto een wat meer agressieve uitstraling met dit type band, terwijl je je tegelijkertijd geen enkele zorgen hoeft te maken voor wat betreft de veiligheid.

  Kan ik je helpen?

  Lees ook deveelgestelde vragen.

  Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl