Goodyear Eagle Touring

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Goodyear Eagle Touring blinkt uit in:

  • Een geoptimaliseerd contactvlak
  • Tractie op droog en nat wegdek en in alle winterse omstandigheden.
  • Uitstekende grip
  • Een geoptimaliseerd loopvlakprofiel

Goodyear Eagle Touring

De Goodyear Eagle Touring 4 seizoenen band is geschikt voor high performance personenauto’s uit de middenklasse en hogere middenklasse. De huidige band van Goodyear is een uitstekende allseason band voor bestuurders die een stille, comfortabele en duurzame autoband nodig hebben. Deze populaire Goodyear band heeft een geoptimaliseerd contactgebied die voor verbeterde handling en reactievermogen zorgt.

Als het gaat over de prestaties in winterse omstandigheden, beschikt het loopvlak van deze band over volledige diepte groeven die bijtranden bieden die nodig zijn om in de sneeuw bedekte wegen te bijten; wat dus voor veel betere grip zorgt. Ook is het loopvlak patroon zo gerangschikt dat er een laag rolgeluid aanwezig is, zowel binnen als buiten het voertuig.

Prestaties Goodyear Eagle Touring

De Goodyear allseason banden staan bekend voor de diverse innovaties die in hun zijn ingewerkt. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van deze Goodyear allseason band. Zo biedt deze band:

  • Een geoptimaliseerd contactvlak met de weg voor verbeterde wegligging en reactievermogen.
  • Steek randen die zorgen voor betrouwbare tractie op droog en nat wegdek en in alle winterse omstandigheden.
  • Uitstekende grip onder wisselende weersomstandigheden
  • Een geoptimaliseerd loopvlakprofiel, die helpt om het rolgeluid te minimaliseren.

De Goodyear Eagle Touring allseason samengevat

Zoek jij dus een band voor alle weersomstandigheden, die een laag rolgeluid heeft, uitstekende grip heeft, en goed presteert op zowel droge, natte als met sneeuw bedekte wegen; dan is de Goodyear Eagle all season band de juiste band voor jou. En als je ervan houd om comfortabel en duurzaam te rijden, dan is deze band zeker een aanrader.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt? Twijfel dan niet langer, bestel je banden online gemakkelijk bij Bandenconcurrent!

Ben je op zoek naar nieuwe en goedkope allseason banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Goodyear banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Goodyear banden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie