Goodyear EfficientGrip Compact

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear EfficientGrip Compact scoort onder meer op:

  • Comfortabel rem- en rijgedrag
  • Goede grip en stabiliteit
  • Prima tractie op nat wegdek
  • Lange levensduur
  • Bescherming tegen aquaplaning

Goodyear EfficientGrip Compact

De Goodyear EfficientGrip Compact is een gewilde zomerband, die veel wordt gemonteerd onder personenwagens uit de middenklasse. De autoband laat zich onder alle omstandigheden van zijn beste kant zien. Zowel bij droog als regenachtig weer toont hij een zeer stabiele wegligging. En zijn rij-, rem- en stuurprestaties zijn ongekend. Dat alles maakt hem tot een zeer veilige en comfortabele zomerband. Vandaar ook zijn stevige positie in de Banden Top-100.

Een profiel vol veiligheid

Het nieuwe profielontwerp zorgt voor veel veiligheid. Niet alleen is de remweg op natte wegen een stuk korter, ook het gevaar van aquaplaning is aanzienlijk verminderd. Dit komt vooral door de speciale grote groeven, die het overtollige water snel en efficiënt afvoeren. Zo blijft je auto perfect bestuurbaar en onder controle.

In alle opzichten voordelig

De Goodyear EfficientGrip Compact is zo geconstrueerd, dat hij een 5% lager gewicht heeft en ook een lagere rolweerstand. Daarbij heeft hij een nieuwe rubbermix op basis van silica. Door deze combinatie van technologieën slijt de band gelijkmatiger en verbruikt hij minder brandstof. Je kunt er dus langer en zuiniger op rijden. Bovendien creëer je minder CO2-uitsoot, waarmee je het milieu ook meteen een dienst bewijst.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear EfficientGrip Compact

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie