Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Goodyear UltraGrip Performance SUV G1 blinkt uit in:

  • Zeer hoge weerstand tegen slijtage
  • Veilige band
  • Optimale handling
  • Doeltreffende grip
  • Zeer korte remweg

Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1

De Goodyear UltraGrip Performance SUV G1 is een high performance winterband die speciaal geschikt is voor SUV’s en 4×4’s. Deze band is een waardige opvolger van de UltraGrip 9 en biedt nog hogere prestaties dan zijn voorganger. Vooral zijn gedrag qua remmen (op nat wegdek, sneeuw en ijs) en zijn rijgedrag op droge en natte wegen zijn subliem.

Dankzij het grote aantal lamellen op de Goodyear UltraGrip Performance SUV G1 en de Goodyear 3D-BIS-technologie profiteer je van verbeterde remprestaties en tractie op bevroren en besneeuwde wegen. Verder weet je ook zeker dat je met deze band een goede handling en uitstekende rijprestaties ervaart.

Nieuw bij deze band is de slijtindicator, die door Goodyear ook wel ‘top indicator’ wordt genoemd. Hiermee is het heel eenvoudig om de slijtage van de band vast te snellen zodat je weet of de band nog altijd de vereiste winterprestaties kan leveren.

Uitstekende remafstand, ook bij sneeuw

Er zijn van die momenten tijdens het rijden waarbij een kortere remweg er echt toe doet. Gelukkig is dat bij de Goodyear UltraGrip Performance SUV G1 op en top geregeld dankzij de SnowProtect-technologie. Je behaalt er keer op keer superieure prestaties in winterse omstandigheden mee.

Minder gevaar voor aquaplaning

De Goodyear UltraGrip Performance SUV G1 beschikt over hydrodynamische groeven die helpen om het water weg te voeren van het bandoppervlak. Zo is het risico op aquaplaning een heel stuk minder groot. Tegelijkertijd wordt de tractie op smeltende sneeuw ermee verbeterd.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1

16 Inch

22 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl