Goodyear Vector 5+

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Goodyear Vector 5 Plus blinkt uit in:

  • Goede tractie op sneeuw en ijs
  • Jaarrond goede prestaties
  • Grip op natte en droge wegen
  • Milieuvriendelijk
  • Voert water snel af

Goodyear Vector 5+

De Goodyear Vector 5 Plus (soms ook als Vector 5 Plus geschreven) is een 4-seizoenenband (of all-seasonband) voor personenauto’s. Deze band staat bekend om z’n zuinigheid. Vandaar dat pluspunt achter de 5!

De Goodyear Vector 5 Plus wordt vaak gemonteerd onder de Seat Leon, de Opel Meriva, de Ford C-Max en de Audi A3. Maar hij kan natuurlijk ook prima samen met andere merken en typen.

De zuinigheid van deze band komt voornamelijk door de nieuwe rubbermix, die minder milieubelastend is en een betere rolweerstand biedt.

Propvol technologie

De Goodyear Vector 5 Plus zit bomvol technologie. Dacht je soms dat alle banden hetzelfde waren? Kijk dan eens naar de SmartTred- en V-Tred-technologie. De eerste toepassing zorgt ervoor dat de band zich automatisch aanpast aan het weertype. V-Tred voert water snel af en biedt daarom een uitstekende bescherming bij veel water op de weg. De speciale rubbersamenstelling van de band is ook nog eens minder milieubelastend.

Het hele jaar door

Met de Goodyear Vector 5 Plus is een band waarmee je het hele jaar door veilig kunt rijden. Het is een echte autoband voor alle seizoenen. De band voelt zich thuis op zowel droge als natte wegen. En ook op wegen met modder of lichte sneeuw. Dankzij de speciale technologie is deze band een specialist in aanpassingsvermogen en gaat-ie ook nog eens lekker lang mee. De Amerikaanse bandenspecialist Goodyear levert met dit model een echter topper af.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Vector 5+

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie