Goodyear Wrangler HP All Weather

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Goodyear Wrangler All Weather scoort onder meer op:

  • Remcontrole op alle wegen
  • Het hele jaar door veiligheid
  • Goede grip bij nat en droog weer
  • Uitstekende wegligging
  • Stil en comfortabel rijgedrag

Goodyear Wrangler HP All Weather

De Goodyear Wrangler All Weather is een moderne all seasonband, die speciaal werd ontwikkeld voor 4×4 personenauto’s. Zijn uitstekende rijprestaties en rijeigenschappen demonstreert hij het hele jaar door onder alle omstandigheden. Uiteraard op droge en vlakke wegen, maar ook op traditionele bestrating en in winters weer. Dezelfde band geeft je dus veiligheid en comfort in zomer én winter. Dat bespaart je tweemaal per jaar een complete bandenwissel!

Ondanks dit grote gemak presteert de Goodyear Wrangler All Weather zeer solide. De tractie op elk wegdek is buitengewoon, ook in sneeuw en regen. De remweg is verrassend kort en je stuurt de auto met grote precisie over de weg, hoe vlak of oneffen die ook is. Daarmee maakt deze band van Goodyear zijn ‘all season’ status volledig waar.

Stil, veilig en comfortabel

Dat de Goodyear Wrangler All Weather het hele jaar door zo goed presteert, komt in belangrijke mate door zijn slimme constructie en doordachte profiel. Nieuwe technologie met een speciale rubbermix zorgt ervoor dat de band zich als het ware aanpast aan de weersomstandigheden. Diepe en brede groeven creëren veel grip op de weg en een snelle afvoer van overtollig water. Hierdoor is het risico van aquaplaning sterk verminderd en de wegligging altijd stabiel. En toch maakt het loopvlak maar weinig geluid in contact met de weg.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Wrangler HP All Weather

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie