Goodyear Wrangler Radial

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Wrangler Radial scoort onder meer op:

  • Formidabele grip in modder
  • Weerstand tegen lekrijden
  • Onverwoestbare constructie
  • Controle in extreme situaties
  • Ongekende tractie offroad

Goodyear Wrangler Radial

Met de Goodyear Wrangler Radial kies je voor een betrouwbare zomerband, waarmee je in alle zomerse omstandigheden probleemloos de weg op kunt. Deze band is namelijk volledig ontwikkeld voor de lichtere seizoenen. Zowel in droog als nat weer ben je met de Goodyear Wrangler Radial verzekerd van een comfortabele, veilige rit. Daarbij is de tractie op elk wegdek zeer goed, net als de bescherming tegen aquaplaning. Ook blijven de brandstofkosten laag zonder dat de prestaties eronder lijden. Dus welke rijstijl je ook hebt, de Goodyear Wrangler Radial biedt alles wat je van een top zomerband mag verwachten. Daarmee is deze zomerband ook voor jou een verstandige keuze.

Berekend op zwaar terrein

Zelfs op zeer uitdagende terreinen en in extreem weer kun je op de Goodyear Wrangler Radial van Goodyear vertrouwen. Hij zal je in geen enkele offroad situatie teleurstellen en daar is het unieke profiel ook helemaal op berekend. Het profielpatroon zorgt voor constante afvoer van modder en biedt een stabiele en gelijkmatige tractie en grip op de onderliggende vaste bodem. De speciale rubbermix met silica en forse aangrijpranden hebben een extra gunstig effect op de tractie, met name in sneeuw en op nat terrein. En de autoband is zo robuust, dat je hem bijna niet lek kunt krijgen. Diverse voorzieningen in de constructie zorgen daarvoor, waaronder de Durawall technologie voor extra versteviging aan de flanken

A-merk kwaliteit

Wil je een band van de allerhoogste kwaliteit, dan heb je met een A-merk absolute zekerheid. De Goodyear Wrangler Radial behoort gegarandeerd tot deze categorie. Dit gerenommeerde merk heeft al een indrukwekkende historie op het gebied van autobanden en besteedt veel tijd en aandacht aan innovatie. Het resultaat is een assortiment banden van topkwaliteit, waarmee regelmatig sportieve successen worden behaald. Alle kennis en ervaring, van tekentafel tot dagelijkse praktijk, worden telkens weer verwerkt in nóg betere banden. Geen wonder dat banden van Goodyear vaak goed tot zeer goed scoren tijdens officiële bandentests.

Ga voor de beste bandendeal van Nederland

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar vind ik mijn bandenmaat? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je Goodyear Wrangler Radial banden online en profiteer van gratis verzending!

Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Wrangler Radial

16 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie