De goedkoopste Hankook band van Nederland. Gegarandeerd.

Vind je jouw Hankook band ergens toch goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug.

Je vindt Hankook banden in onze webshop in alle maten en uitvoeringen. Zoek direct naar de juiste maat Hankook banden voor je auto.

Zoek Hankook banden in je maat

  • Wanneer winterbanden?
  • Wanneer all season banden?

Hankook banden highlights

  • Hankook banden zijn er al vanaf € 29,95 per band
  • Hankook banden zijn leverbaar in de maten 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 en 22 inch
  • Voor 12 uur besteld, morgen bezorgd

Neem contact op voor meer info of hulp bij het kiezen

Bel ons of chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 10:00 en 15:00 uur) of mail naar bas@bandenconcurrent.nl - je krijgt altijd snel een antwoord.

Bepaal snel de maat voor je Hankook band

  • 195 = Breedte
  • 55 = Hoogte
  • R 16 = Diameter
  • 87 = Draagvermogen
  • V = Maximumsnelheid

Alle autobanden van Hankook

Hieronder ziet u alle beschikbare banden van de Hankook. Klik op een model om de juiste maat te vinden en voor meer informatie over prijzen en testresultaten.

Hankook banden, algemene beoordeling

Scoort uitmuntend op hoge snelheden

autobanden testautobanden testautobanden testautobanden testautobanden test

Scoort middelmatig op geluidsaspecten

autobanden testautobanden test

Scoort uitmuntend op nat en droog wegdek

autobanden testautobanden testautobanden testautobanden testautobanden test

Scoort bovengemiddeld op rolweerstand (zuinigheid + milieurelevantie)

autobanden testautobanden testautobanden test

Hankook banden, snel tot stilstand op glad wegdek.

Hankook banden staan bekend om kwaliteit. De types Optimo en Ventus worden beiden aangeraden door het Duitse vakblad “Autobild”. Hankook doet het niet alleen goed op alle veiligheidrelevante aspecten, waaronder bijv. het snel tot stilstand komen op glad wegdek, maar ook op andere gebieden, zoals natte en droge handling en rolweerstand. Over het algemeen scoren de Hankook banden gemiddeld op geluidsaspecten en comfort. Hankook autobanden laten wel een van de betere resultaten zien op het gebied van rolweerstand; dit bepaald met name het brandstofverbruik en daardoor ook de CO2 uitstoot. Dus als u gaat voor veiligheid en een band waar de nadruk met name ligt op zuinigheid, dan adviseren wij u een Hankook band!

Hankook geschiedenis

Hankook autobanden zijn Koreaanse autobanden die later op de markt zijn gekomen dan de meeste andere bandenmerken. Ondanks de relatief late oprichting, in 1941, is Hankook momenteel de 6de 's werelds grootste bandenleverancier. In 1980 heeft Hankook een aantal grote amerikaanse fabrieken opgekocht, waar Hankook een aantal dochterondernemingen vestigde. Sinds 2003 heeft Hankook een samenwerking met Michelin voor research en development.Hankook levert wereldwijd banden en staat bekend om verschillende gesponsorde autosport evenementen. Het bandenmerk heeft een reputatie om vooraan te lopen op nieuwe technologie. Hankook staat daarnaast bekend om het zeer ruime assortiment banden.