Hankook Dynapro ATM RF10

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Dynapro AT-M RF10 blinkt uit in:

 • 4x4-prestaties
 • Offroad-eigenschappen
 • Tractie
 • Rijcomfort
 • Stuurgedrag

  Hankook Dynapro ATM RF10

  Een zomerband voor SUV’s. Dat is de Hankook Dynapro AT-M RF10. Hankook prijst de band aan met de kreet: ‘lekker agressief terreinrijden’.

  Ook in de winter presteert de Hankook Dynapro AT-M RF10 goed. De band is voorzien van het M+S-symbool.

  Deze band is de favoriete band van mensen die onder andere een Nissan Navara, Toyota RAV4, Suzuki Vitara, Renault Clio en een Mitsubishi L200 (een pick-up) rijden.

  Simply the best

  Deze Hankook Dynapro AT-M RF10 is de beste band op en buiten de gebaande wegen voor 4×4’s en SUV’s. Dat is hij dankzij het grove profiel en de stoere blokstructuur voor elke ondergrond. Het rondom verlopend loopvlak geeft de band een ruig uiterlijk en beschermt hem tegen schade door schokken en stenen. Met deze banden onder jouw SUV zul je niet snel lekrijden. De band levert een bijzondere tractie, zelfs bij omstandigheden met veel modder en sneeuw.

  Zo werkt het

  De verdikte onderkant van het loopvlak helpt beschadigingen te voorkomen bij offroad rijden. Het extra dikke rubber helpt de schokken van de (onverharde) weg op te vangen. Het versterkte karkas en de rubberdikte verhogen ook de stabiliteit van de besturing en helpen met het beklimmen van heuvels. De sterke gevlochten naadloze hieldraad voorkomt het loskomen van de hiel bij offroad rijden met een lage bandenspanning en zorgt voor verdere verbetering van de stuurreacties en het rijgedrag.

  Kan ik je helpen?

  Lees ook deveelgestelde vragen.

  Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl