Hankook Icebear W300

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Hankook Icebear W300 scoort onder meer op:

  • Betrouwbare rijprestaties in winters weer
  • Voorbeeldige wegligging
  • Perfecte grip op sneeuw en ijs
  • Laag afrolgeluid en hoog rijcomfort
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding

Hankook Icebear W300

De Hankook Icebear W300 is een ultra high performance winterband die uitstekend presteert op besneeuwde wegen, natte wegen en droge wegen. De Hankook Icebear W300 is een winterband die speciaal is ontworpen voor high performance luxe personenauto’s en sedans.

Door toepassing van de verbeterde profielanalyse technologie biedt de band optimale grip en absolute veiligheid, niet alleen op nat wegdek, maar ook op besneeuwde wegen. Bovendien zorgt het verbeterde asymmetrische loopvlak ontwerp voor maximale tractie en uitstekende rem prestaties, in alle winterse omstandigheden.

Prestaties Hankook Icebear W300

De Hankook winterbanden staan bekend door hun diverse innovaties. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Hankook Icebear W300. Zo biedt deze band:

  • Superieure grip in winterse omstandigheden
  • Verlaagde rolweerstand
  • Uitstekende tractie op nat wegdek
  • Geweldige handling op natte wegen

Het profiel van de Hankook Icebear W300

Met een asymmetrisch profiel ontwerp met vier brede hoofdgroeven zorgt de Icebear W300 ervoor dat uw auto nauwkeurige handling heeft op zowel droge als besneeuwde wegen.

Een reeks kleine lamellen over het hele loopvlak van de band, helpen mee aan de totale grip op de weg. Tegelijkertijd helpt de op silicium gebaseerde verbinding de rolweerstand te verlagen, wat dus ook brandstof besparend is.

Hankook Icebear W300 samengevat

Zoek jij dus een high Performance band voor alle winterse omstandigheden, die zuinig is, minder kans heeft op aquaplaning, en goed presteert op nat wegdek, droog wegdek, en sneeuw wegdek; dan is de Hankook Icebear W300 de juiste autoband voor jou. Als je dus een winterband zoekt die gewoon weg uitstekende controle geeft en die ook nog mooi staat op stalen velgen of aluminium velgen, dan is deze band zeker een aanrader.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer, bekijk de beschikbare maten van je gewenste band in ons assortiment.

Ben je op zoek naar nieuwe Hankook winterbanden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Hankook banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Hankook banden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!

Vergeet niet om de juiste band te bestellen. De maat van de band staat altijd aangegeven op de huidige gemonteerde banden.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Icebear W300

22 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie