Hankook Kinergy 4S 2 (H750)

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Hankook Kinergy 4S 2 (H750) blinkt uit in:

  • Minder kans op aquaplaning
  • Lange levensduur
  • Uitstekende grip op nat wegdek
  • Stabiele handling en stuur gedrag

Hankook Kinergy 4S 2 (H750)

De Hankook Kinergy 4S 2 H750 is een all season band, die is ontwikkeld voor moderne kleine, compacte en middenklasse voertuigen. De Hankook Kinergy 4S 2 H750 heeft net als zijn voorganger, de Hankook Kinergy 4S H740, de nadruk gelegd op rijcomfort, lange levensduur en uitstekende prestaties tijdens alle weersomstandigheden.

Prestaties Hankook Kinergy 4S 2 H750

De Hankook zomer-, winter en all seasons banden staan bekend voor de diverse innovaties. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Hankook Kinergy 4S 2 H750. Zo biedt deze band:

  • Minder kans op aquaplaning
  • Lange levensduur
  • Uitstekende grip op nat wegdek, en bij lage temperaturen
  • Stabiele handling en stuur gedrag.

Het loopvlak van de Hankook Kinergy 4S 2 H750

De Kinergy 4S 2 H750 bevat een getand hoek design aan het uiteinde van het blokprofiel, die de prestaties onder winterse omstandigheden verbetert. Ook bevat het rubbermengsel van de Kinergy 4S 2 H750 een groot aantal natuurlijke grondstoffen, die zelfs bij lage temperaturen voor heel veel grip zorgen.

De Kinergy 4S 2 H750 bevat ook een groot aantal extra brede groeven die ervoor zorgen om het water en sneeuw optimaal naar de zijkanten af te voeren.

De Hankook Kinergy 4S 2 H750 samengevat

Zoek jij dus een nieuwe band voor alle weersomstandigheden, die een laag rolgeluid heeft, zuinig is, en goed presteert op nat wegdek en droog wegdek; dan is de Hankook Kinergy 4S 2 H750 de perfecte keuze. En als je dus een uitstekende all season band zoekt voor je compacte auto of gezinsauto, dan is de huidige band zeker een aanrader.

Heb je een lekke band, of zijn je winter-, zomer- of allseason banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt? Twijfel dan niet langer, bestel je banden online gemakkelijk en snel bij Bandenconcurrent!

Ben je op zoek naar high performance, goedkope winter-, zomer- of allseason banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de juiste band die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Hankook autobanden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu deze zuinige banden online en wij versturen ze gratis, goedkope nieuwe banden dus! Vergeet niet om de juiste Hankook autobanden te bestellen. De maat van de band staat altijd aangegeven op je huidige gemonteerde banden.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie