Hankook Kinergy Eco 2 (K435)

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Kinergy Eco K435 blinkt uit in:

  • Brandstofbesparing
  • Wegligging
  • Bochtenstabiliteit
  • Rijprestaties op droge en natte weg
  • Goed rijcomfort

Hankook Kinergy Eco 2 (K435)

De Hankook Kinergy Eco 2 K435 is een zomerband, die is ontwikkeld voor moderne kleine, compacte en middenklasse voertuigen. De Hankook Kinergy Eco 2 K435 heeft net als zijn voorganger, de Hankook Kinergy Eco K425, de nadruk gelegd op veiligheid, brandstofverbruik en rijcomfort.

De Kinergy Eco 2 is een van de meest zuinige banden van Hankook, die tevens heel mooi staat op aluminium velgen en stalen velgen. Volgens Hankook is deze zomerband de beste keuze voor de bestuurder en het milieu.

De Hankook Kinergy Eco 2 K435 is speciaal ontworpen om veel brandstof te besparen en om de rijcomfort van de bestuurder de garanderen.

Het loopvlak van de Kinergy Eco 2

Net als de Kinergy Eco K425, biedt de Hankook Kinergy Eco 2 K435 uitstekende grip op nat wegdek en droog wegdek. Dit komt door de verschillende materialen en technologieën die zijn gebruikt voor deze zuinige zomerband. Door de brede laterale groeven in het loopvlak, is de Kinergy Eco 2 uitstekend bestand tegen aquaplaning. De huidige band bevat ook 3 hoofdgroeven, die de waterafvoer verbeteren, waardoor de tractie en grip op nat wegdek enorm is verbeterd.

Ook is de stijfheid van de buitenste profielblokken verbeterd, waardoor er betere handling wordt gegarandeerd op droog wegdek. De profielblokken van de Kinergy Eco 2 zijn ook nauwkeurig afgemeten, waardoor het rolgeluid drastisch is vermindert.

De Hankook Kinergy Eco 2 K435 samengevat

Zoek jij dus een nieuwe band voor alle zomerse omstandigheden, die een laag rolgeluid heeft is, zuinig is, en goed presteert op nat wegdek en droog wegdek; dan is de Hankook Kinergy Eco 2 K435 de perfecte keuze. En als je dus een uitstekende zomerband zoekt voor je compacte auto of gezinsauto, dan is de huidige band zeker een aanrader. Door de uitstekende prestaties van deze zomerband, is hij een directe concurrent van de Michelin Energy Saver en de Michelin  Energy Saver+, de Goodyear Efficientgrip Performance, en de Goodyear EfficientGrip Compact.

Heb je een lekke band, of zijn je winter-, zomer- of all seasons banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt? Twijfel dan niet langer, bestel je banden online gemakkelijk en snel bij Bandenconcurrent!

Ben je op zoek naar high performance, goedkope winter-, zomer- of all seasons banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de juiste band die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Hankook autobanden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu deze zuinige banden online en wij versturen ze gratis, goedkope  nieuwe banden dus! Vergeet niet om de juiste Hankook autobanden te bestellen. De maat van de band staat altijd aangegeven op je huidige gemonteerde banden.


Deze band heeft de Hankook Kinergy Eco (K425) vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Kinergy Eco 2 (K435)

14 Inch

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie