Hankook Kinergy Eco (K425)

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Kinergy Eco K425 blinkt uit in:

  • Brandstofbesparing
  • Goed rijcomfort
  • Rijprestaties op droge en natte weg
  • Bochtenstabiliteit
  • Wegligging

Hankook Kinergy Eco (K425)

De Hankook Kinergy Eco K425 zomerband biedt optimaal rijcomfort voor je compacte auto of gezinsauto. Het accent bij deze band ligt op rijcomfort en energiezuinigheid.

De Hankook Kinergy Eco K425 is speciaal ontworpen om veel brandstof te besparen. Er zijn nieuwe materialen gebruikt, zoals stukjes kiezelaarde op nano-grootte, die met behulp van moderne mengtechnieken gecombineerd zijn. Het resultaat? Zowel brandstofbesparing als een verhoging van het remvermogen op een nat wegdek. Ook op droge wegen heeft deze Hankook k425 band uitstekende grip.

Deze banden zijn bij uitstek geschikt voor compacte tot middelgrote auto’s. Als je interesse hebt in comfort, grip, kilometerrendement en lage rolweerstand, is dit de band voor onder jouw auto.

Tests zomerbanden

De Hankook Kinergy Eco K425 werd tijdens diverse zomerbandentest door Autoweek, ADAC en ANWB aan een kritische blik onderworpen. Hieronder zie je de uitslagen van die tests.

Zomerbanden testen:

ANWB 2014 (Zomerbandentest 175/65 R14) (2e plaats)
ANWB 2014 (Zomerbandentest 195/65 R15) (2e plaats)
ANWB 2016 (Zomerbandentest 185/65 R15) (4e plaats)
ANWB 2015 (Zomerbandentest 185/60 R14) (6e plaats)
ANWB 2012 (Zomerbandentest 165/70 R14) (10e plaats)
ANWB 2012 (Zomerbandentest 205/55 R16) (10e plaats)
ANWB 2015 (Zomerbandentest 205/55 R16) (17e plaats)

Goede grip

De Hankook Kinergy Eco K425 biedt goed rijcomfort dankzij z’n grip, stuurcontrole en bochtenstabiliteit. De band blinkt uit in prestaties en maakt daarmee de goede naam van Hankook waar. De band heeft grotere schouderblokken en grotere contactvlakken. Ook is de band voorzien van rechte, 3-kanaals groeven die perfect gepositioneerd zijn om water af te voeren.

Energie en ecologie

Het meest opvallende aspect aan deze autoband is het ecologische karakter. De band is vanaf de grond af aan ontwikkeld met besparing en duurzaamheid in het achterhoofd. Je kunt rekenen op een lager brandstofverbruik, hogere kilometerprestaties en een lagere CO2-uitstoot. Kortom, een band waarmee je in alle opzichten thuis kunt komen!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar vind ik mijn bandenmaat? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden online en profiteer van gratis verzending!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Kinergy Eco (K425)

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie