Hankook Ventus K115 Prime2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

  Hankook Ventus K115 Prime2

  Met de Hankook Ventus K115 Prime2 kies je voor een betrouwbare zomerband, waarmee je in alle zomerse omstandigheden probleemloos de weg op kunt. Deze band is namelijk volledig ontwikkeld voor de lichtere seizoenen. Zowel in droog als nat weer ben je met de Hankook Ventus K115 Prime2 verzekerd van een comfortabele, veilige rit. Daarbij is de tractie op elk wegdek zeer goed, net als de bescherming tegen aquaplaning. Ook blijven de brandstofkosten laag zonder dat de prestaties eronder lijden. Dus welke rijstijl je ook hebt, de Hankook Ventus K115 Prime2 biedt alles wat je van een top zomerband mag verwachten. Daarmee is deze zomerband ook voor jou een verstandige keuze.

  Perfect voor personenauto’s

  De Hankook Ventus K115 Prime2 is bij uitstek geschikt voor personenauto’s in vrijwel elke klasse. Van compacte stadsauto tot royale sedan: de rijeigenschappen van deze band garanderen je vele plezierige kilometers. Daarbij reageert de band voortdurend op de wisselende rijomstandigheden en het wegdek. Remmen, optrekken, sturen: de Hankook Ventus K115 Prime2 maakt het je altijd makkelijk. Zo kun je met deze band even goed uit de voeten tijdens korte stadsritten als lange snelwegtrajecten.

  Prima prijs/kwaliteit

  Zoek je een band die topprestaties levert, maar voor een verrassend betaalbare prijs? Daarvan hebben we een grote selectie voor je klaarliggen! De Hankook Ventus K115 Prime2 behoort zeker tot deze aantrekkelijke categorie. Hankook streeft ernaar om zoveel mogelijk belangrijke knowhow en innovatie uit de bandenindustrie in haar banden te verwerken. Hierdoor betaal je voor een band uit het middensegment, maar krijg je er altijd meer voor terug. Voor veel rijders die geen zéér extreme eisen stellen aan een band zijn de producten van Hankook een geweldig alternatief.

  Uitstekende prestaties

  De Hankook Ventus K115 Prime2 presteert zeer goed op elk wegdek en in alle omstandigheden waarvoor hij is ontworpen. Kenmerkend zijn onder meer de stabiele grip, de veilige remweg, de comfortabele wegligging en de lange levensduur. Ook qua zuinigheid en veiligheid kun je je eigenlijk geen betere band wensen. Bovendien leveren wij de Hankook Ventus K115 Prime2 vanuit voorraad en voor de allerlaagste prijs.

  De highlights van Hankook Ventus K115 Prime2

  Van de Hankook Ventus K115 Prime2 hebben we momenteel exemplaren op voorraad. Daarbij kun je kiezen uit de volgende maten:

   Bij ons vind je al een Hankook Ventus K115 Prime2 vanaf € 0,00 per band.

   Ga voor de beste bandendeal van Nederland

   Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


   Test resultaten

   Test resultaten

   ANWB 2015 (Zomerbandentest 205/55 R16) (9e plaats)bc

   Kan ik je helpen?

   Lees ook deveelgestelde vragen.

   Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl