Hankook Ventus Prime 3 (K125)

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Ventus Prime 3 K125 scoort onder meer op:

  • Voortreffelijk remgedrag
  • Optimaal rijcomfort
  • Veel grip en stabiliteit
  • Langere levensduur
  • Bescherming tegen aquaplaning

Hankook Ventus Prime 3 (K125)

De Hankook Ventus Prime 3 K125 is een voortreffelijke zomerband voor luxe personenauto’s uit de compacte en middenklasse. Hij beschikt over zeer goede rijeigenschappen en zijn rijprestaties zijn onder alle omstandigheden optimaal. Geen verrassing dus dat deze band hoog scoort in de Banden Top-100.

Of het nu droog of nat weer is, de Hankook Ventus Prime 3 K125 biedt je altijd veel rijcomfort en veiligheid. Zijn remweg is bijzonder kort, ongeacht de weerssituatie, en zijn wegligging ongekend. Met grote precisie laat hij zich sturen over elk wegdek, zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Een voorbeeldige grip en tractie zorgen voor een solide wegcontact. Al met al is deze band in elk opzicht zeer betrouwbaar en daarmee een garantie voor optimaal rijplezier in de zomerperiode.

Volop slimme details

Kenmerkend voor de Hankook Ventus Prime 3 K125 is de uitgekiende samenstelling van de rubber compound. Deze is van silica, waardoor de band zich extra flexibel gedraagt en een betere grip krijgt op droge en natte ondergronden. Ook verlaagt dit materiaal de rolweerstand, wat zuiniger rijdt en de levensduur van je band verlengt. Bijzonder aan deze band zijn de stabiele hielvullers, die zorgen voor een soepele handling en subliem stuurgedrag. Speciale groeven voeren overtollig water snel en efficiënt af, zodat de kans op aquaplaning vrijwel is uitgesloten.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staat deze band ook nog eens bijzonder mooi op stalen velgen alsmede aluminium velgen.

Bestel nu je relatief goedkope banden online en wij versturen je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Ventus Prime 3 (K125)

16 Inch

17 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie