Hankook Ventus S1 evo (k107)

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Ventus S1 evo (K107) scoort onder meer op:

  • Sterke rij- en remprestaties
  • Gunstig brandstofverbruik
  • Lange levensduur
  • Nauwkeurige stuurrespons
  • Prima grip op droog en nat wegdek

Hankook Ventus S1 evo (k107)

De Hankook Ventus S1 evo k107 is de voorganger van de Ventus S1 evo2 k117 en is tevens een high performance zomerband die een ongekende controle combineert met perfecte remprestaties. De Ventus S1 evo k107 is een premium zomerband die is ontwikkeld voor personenauto’s en krachtige sportauto’s.

De rij prestaties van de Hankook Ventus S1 evo (K107) zijn zeer goed, waardoor je onder alle omstandigheden veilig en comfortabel de weg op kunt. Of dat nu op droog of nat wegdek is. De massieve profiel ribben van de Ventus S1 evo (K107), zorgen voor uitstekende remvermogen en grip op nat wegdek en droog wegdek.

Geoptimaliseerd grondcontact

Het profiel en de structuur van de Ventus S1 evo k107 zorgen voor optimaal contact met het grondoppervlak. Hierdoor reageert en presteert de band beter bij hoge snelheden. Geoptimaliseerd contact met het grondoppervlak zorgt ook voor betere handling en prestaties in zowel droge als natte wegomstandigheden.

Het loopvlak van de Ventus S1 evo k107

Het loopvlak van de Hankook Ventus S1 evo k107 minimaliseert de kans op aquaplaning, vermindert het rolgeluid en verbetert de stabiliteit op de weg. Door de lengterichting profielblokken van deze Hankook band is ook is de remkracht verhoogt, wat dus resulteert in uitstekende grip op nat wegdek en droog wegdek.

De Hankook Ventus S1 evo k107 samengevat

Zoek jij dus een band voor alle zomerse omstandigheden, die stabiel is, een korte remweg heeft, goed presteert, en ook nog mooi staat op  aluminium velgen of stalen velgen; dan is de De Hankook Ventus S1 evo k107 de perfecte keuze. En als je dus een uitstekende zomerband zoekt voor je krachtige sportauto, dan is deze band zeker een aanrader. Door de uitstekende prestaties van deze zomerband, is hij een directe concurrent van de De Continental SportContact 5P , de Michelin Pilot Sport, en de Bridgestone Turanza.

Ben je misschien op zoek naar high performance, goedkope winter-, zomer- of all season banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de juiste band die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Hankook banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Hankook autobanden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!

Vergeet niet om de juiste banden te bestellen. De maat van de band staat altijd aangegeven op de huidige gemonteerde banden.


De opvolger van deze band is de Hankook Ventus S1 evo2 (K117).

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Ventus S1 evo (k107)

21 Inch

22 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie