Hankook Ventus V12 evo (K110)

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Ventus V12 evo (K110) scoort onder meer op:

  • Optimale rij- en remprestaties
  • Comfortabel rijgedrag op elk wegdek
  • Enorme grip en stabiliteit
  • Zeer lange levensduur
  • Bescherming tegen aquaplaning

Hankook Ventus V12 evo (K110)

De Hankook Ventus V12 evo (K110) is de voorganger van de Hankook Ventus V12 evo2 (K120), en is tevens een ultra-high performance zomerband die een ongekende controle combineert met perfecte remprestaties. De Ventus V12 evo (K110) is geschikt voor high performance personenauto’s uit de middenklasse, en is de perfecte band voor het dagelijks rijden.

De rij prestaties van de Ventus V12 evo zijn zeer goed, waardoor je onder alle omstandigheden veilig en comfortabel de weg op kunt. Of dat nu op droog of nat wegdek is.
De Ventus V12 evo K110 onderscheidt zich door zijn goede comfort tijdens hoge snelheden. De grip blijft ontzettend goed, plus beschikt de band over een laag rolgeluid.

3D blokhoek-effect

Door verschillende driedimensionale hoeken op de blokhoek van de Ventus V12 evo (K110), wordt de bodem-contactdruk evenredig verdeeld. Dit zorgt voor een gelijkmatige handling en levert het ook uitstekende remprestaties op droog en nat wegdek.

Centraal ribblok

Het solide rib blok die zich in het midden van de Hankook band bevindt, verbetert de remprestaties enorm. Ook garandeert het een optimale bodem-contactdruk en goede stuurprecisie op hoge snelheden voor een perfecte handling.

Eficiente waterafvoer

Er kan op het profiel van de Hankook Ventus V12 evo (k110) een kenmerkend Y vormig patroon te zien zijn. Dit zorgt ervoor dat het water effectief wordt afgevoerd. Hierdoor is de Ventus V12 altijd veilig op natte wegen.

De Hankook Ventus V12 evo (k110) samengevat

Zoek jij dus een band voor alle zomerse omstandigheden, die een korte remweg heeft, en goed presteert op nat wegdek en droog wegdek; dan is de De Hankook Ventus V12 evo (k110) de perfecte keuze. En als je dus een uitstekende zomerband zoekt voor je high performance personenauto, dan is deze band zeker een aanrader. Door de uitstekende prestaties van deze zomerband, is hij een directe concurrent van de Vredestein Ultrac Vorti en de Michelin Energy Saver.

Ben je misschien op zoek naar high performance, goedkope winter-, zomer- of all seasons banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de juiste band die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Hankook banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium of stalen velgen. De stalen velgen geven de band vooral een luxueuse look.

Bestel nu je Hankook autobanden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!
Vergeet niet om de juiste banden te bestellen. De maat van de band staat altijd aangegeven op de huidige gemonteerde banden.


De opvolger van deze band is de Hankook Ventus V12 evo2 (K120).

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Ventus V12 evo (K110)

15 Inch

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie