Kumho I*ZEN KW23

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

  Kumho I*ZEN KW23

  Met de Kumho I*ZEN KW23 kies je voor een uitstekende winterband, die zelfs de moeilijkste winterse omstandigheden probleemloos aankan. Dankzij de speciale rubbermix en het aangepaste profiel ligt je auto steviger op de weg als het nat of glad is. Het resultaat is een betere controle over je auto en comfortabeler rijplezier. Daarmee is deze winterband ook voor jou een verstandige keuze. 

  Waarom winterbanden?

  Winterbanden zijn niet alleen nodig bij sneeuw of ijzel. Zodra de temperatuur onder de 7 graden Celsius komt, zijn winterbanden al aan te raden. Het is daarom verstandig om van oktober tot april op winterbanden te rijden. In sommige landen, zoals Duitsland, zijn winterbanden zelfs verplicht in een bepaalde periode. 

  Perfect voor personenauto’s

  De Kumho I*ZEN KW23 is bij uitstek geschikt voor personenauto’s in vrijwel elke klasse. Van compacte stadsauto tot royale sedan: de rijeigenschappen van deze band garanderen je vele plezierige kilometers. Daarbij reageert de band voortdurend op de wisselende rijomstandigheden en het wegdek. Remmen, optrekken, sturen: de Kumho I*ZEN KW23 maakt het je altijd makkelijk. Zo kun je met deze band even goed uit de voeten tijdens korte stadsritten als lange snelwegtrajecten.

  Prima prijs/kwaliteit

  Zoek je een band die topprestaties levert, maar voor een verrassend betaalbare prijs? Daarvan hebben we een grote selectie voor je klaarliggen! De Kumho I*ZEN KW23 behoort zeker tot deze aantrekkelijke categorie. Kumho streeft ernaar om zoveel mogelijk belangrijke knowhow en innovatie uit de bandenindustrie in haar banden te verwerken. Hierdoor betaal je voor een band uit het middensegment, maar krijg je er altijd meer voor terug. Voor veel rijders die geen zéér extreme eisen stellen aan een band zijn de producten van Kumho een geweldig alternatief.

  Uitstekende prestaties

  De Kumho I*ZEN KW23 presteert zeer goed op elk wegdek en in alle omstandigheden waarvoor hij is ontworpen. Kenmerkend zijn onder meer de stabiele grip, de veilige remweg, de comfortabele wegligging en de lange levensduur. Ook qua zuinigheid en veiligheid kun je je eigenlijk geen betere band wensen. Bovendien leveren wij de Kumho I*ZEN KW23 vanuit voorraad en voor de allerlaagste prijs.

  De highlights van Kumho I*ZEN KW23

  Van de Kumho I*ZEN KW23 hebben we momenteel 240 exemplaren op voorraad. Daarbij kun je kiezen uit de volgende maten: 

  • 155/65 R14
  • 165/65 R13
  • 175/65 R13
  • 195/65 R14
  • 195/55 R16
  • 195/60 R14
  • 205/55 R16
  • 205/50 R15
  • 215/45 R17

  Bij ons vind je al een Kumho I*ZEN KW23 vanaf € 36,17 per band. 

  Ga voor de beste bandendeal van Nederland

  Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


  Kan ik je helpen?

  Lees ook deveelgestelde vragen.

  Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl