Michelin 4X4 O/R XZL

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin 4X4 O-R XZL scoort onder meer op:

  • prima grip op elk wegdek
  • veiligheid en comfort
  • duurzame constructie
  • stabiliteit in alle bochten
  • extreme omstandigheden

Michelin 4X4 O/R XZL

De Michelin 4X4 O-R XZL is een geweldige zomerband voor onroad en offroad gebruik Hij is met name bedoeld voor de dynamische SUV-rijder, maar ook in een 4×4 terreinwagen kun je er prima mee uit de voeten. Hij presteert meer dan goed op het gebied van veiligheid, comfort en zuinigheid.

Het stuurgedrag van de Michelin 4×4 O/R XZL is bijzonder nauwkeurig. Dat zorgt voor een heerlijk gevoel van stabiliteit, niet alleen tijdens lange rechte ritten, maar zeker ook offroad en in de moeilijkste bochten. Welk stuurcommando je ook geeft, je auto reageert ogenblikkelijk zoals je wilt.

Gripvast profiel

Het speciale, diepe profiel van de Michelin 4X4 O-R XZL biedt onder alle omstandigheden een overtuigende grip en tractie. Dat merk je op natte én droge wegen – en vooral als je buiten de gebaande paden gaat. Dit profiel is het resultaat van gedegen research en grondige tests. In deze band vind je de laatste stand van bandentechnologie terug en dat levert een fantastische rijervaring op. Ook het geluidsniveau en het verbruik zijn voor een dergelijke band opvallend gunstig te noemen.

Knappe eigenschappen

De Michelin 4X4 O-R XZL kan heel wat hebben dankzij zijn extra hoge draagvermogen van 950 kilogram per band. Door het diepe bandenprofiel is lekrijden er haast niet meer bij, waardoor de band langer meegaat. Het profiel zorgt ook voor een snelle afvoer van water, sneeuw en vuil. Houd er op snelwegen wel rekening mee dat je met deze zomerband geen extreem hoge topsnelheden kunt bereiken. Zelfs militairen en speciale eenheden over de hele wereld zijn goed te spreken over de Michelin 4×4 O/R XZL. Ze kunnen er dagelijks op vertrouwen in de meest extreme omstandigheden.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie