Michelin Agilis 41

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Agilis 41 scoort onder meer op:

  • veiligheid en comfort
  • goede grip op de weg
  • uitstekend remgedrag
  • lange levensduur
  • gunstig brandstofverbruik

Michelin Agilis 41

De Michelin Agilis 41 is een topkwaliteit zomerband, speciaal ontwikkeld voor kleinere bestelwagens. In deze band is de nieuwste technologie verwerkt, die tegemoetkomt aan de meest veeleisende bestuurder. Veel Europese automerken monteren deze band standaard op hun modellen, en dat zegt al genoeg over de uitstekende rijeigenschappen.

De Michelin Agilis 41 scoort bijzonder hoog op de aspecten veiligheid, duurzaamheid en comfort. Hij presteert dan ook zeer goed op alle typen wegen en in vrijwel alle omstandigheden, nat en droog. Ook qua remgedrag en wegligging kun je je geen betere band wensen. Je houdt je auto met gemak onder controle op elke snelheid. Daarmee is optimaal rijplezier gegarandeerd.

Minder aquaplaning

Het loopvlak van de Michelin Agilis 41 heeft een uniek profielontwerp met speciale groeven rondom de band. Dit zorgt voor een snellere afvoer van water in natte weersomstandigheden. Met name het gevaar van aquaplaning wordt hiermee sterk beperkt. En dat betekent extra veiligheid op de weg.

Besparend loopvlak

Door de gunstige afrolweerstand van de Agilis 41 van Michelin haal je uit een volle tank meer kilometers. Maar er valt meer winst te halen, voor jou én voor het milieu! De unieke rubbersamenstelling zorgt voor minder slijtage en dus een langere levensduur. Verder heeft deze band speciaal versterkte zijkanten, die prima bescherming bieden tegen schade van buitenaf. En ook het afrolgeluid van de Michelin Agilis 41 is verrassend laag, waardoor je rustiger en comfortabeler aan het stuur zit.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie