Michelin Agilis 51

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Agilis 51 scoort onder meer op:

  • stabiel en comfortabel rijgedrag
  • goede remprestaties
  • soepele bestuurbaarheid
  • gunstig brandstofverbruik
  • lange levensduur

Michelin Agilis 51

De Michelin Agilis 51 is een high performance band met name bedoeld voor SUV’s en bestel- en personenbussen tot een gewicht van circa 2,8 ton. Dit betekent dat de band ook beschikbaar is met een extra load kenmerk.

In de praktijk zul je aan deze veilige band veel plezier beleven, want hij blinkt uit in veiligheid, duurzaamheid en comfort. Daarbij maakt hij geen onderscheid tussen nat wegdek of droog wegdek. Je hebt dus uitstekende grip op nat wegdek alsmede op droog wegdek. Het wegcontact en de wegligging zijn perfect en stabiel onder alle omstandigheden, zelfs op de maximaal toegestane snelheid. Bovendien rijd je comfortabeler dan ooit doordat de Michelin Agilis 51 zich volkomen stabiel en trillingsvrij gedraagt.

Revolutionair rubber

De Michelin Agilis 51 dankt zijn geweldige stuurgedrag en hoge tractie aan een belangrijke innovatie: de rubbersamenstelling op basis van silicumoxide. Hierdoor is de remweg op een nat wegdek kort – vaak zelfs zo’n 3 meter korter dan veel andere banden uit dit segment. Een veilig gevoel, als je elke dag veel kilometers op de weg zit.

Superzuinig en comfortabel

Vanwege zijn zuinigheid heeft de Michelin Agilis 51 het felbegeerde Michelin milieuzegel. Alleen de zuinigste en veiligste banden komen hiervoor in aanmerking. Die zuinigheid blijkt niet alleen uit het gunstige brandstofverbruik, maar ook uit de lange levensduur van de band. Dankzij een geleidelijke en gelijkmatige slijtage hoef je de band pas veel later te vervangen dan je gewend bent. Ook slijtage aan de zijwanden wordt beperkt door de toepassing van een slimme beschermingsconstructie.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je je banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie