Agilis 51

Michelin Agilis 51

Seizoen

Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Agilis 51 is met name bedoeld voor SUV’s en bestel- en personenbussen tot een gewicht van circa 2,8 ton.

In de praktijk zul je aan deze band veel plezier beleven, want hij blinkt uit in veiligheid, duurzaamheid en comfort. Daarbij maakt hij geen onderscheid tussen nat of droog wegdek. Het wegcontact en de wegligging zijn perfect en stabiel onder alle omstandigheden. Bovendien rijd je comfortabeler dan ooit doordat de Michelin Agilis 51 zich volkomen stabiel en trillingsvrij gedraagt.

Revolutionair rubber

De Michelin Agilis 51 dankt zijn geweldige stuurgedrag en hoge tractie aan een belangrijke innovatie: de rubbersamenstelling op basis van silicumoxide. Hierdoor is de remweg op een nat wegdek kort – vaak zelfs zo’n 3 meter korter dan veel andere banden uit dit segment. Een veilig gevoel, als je elke dag veel kilometers op de weg zit.

Superzuinig en comfortabel

Vanwege zijn zuinigheid heeft de Michelin Agilis 51 het felbegeerde Michelin milieuzegel. Alleen de zuinigste en veiligste banden komen hiervoor in aanmerking. Die zuinigheid blijkt niet alleen uit het gunstige brandstofverbruik, maar ook uit de lange levensduur van de band. Dankzij een geleidelijke en gelijkmatige slijtage hoef je de band pas veel later te vervangen dan je gewend bent. Ook slijtage aan de zijwanden wordt beperkt door de toepassing van een slimme beschermingsconstructie.


Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl