Agilis Alpin

Michelin Agilis Alpin

Seizoen

Winterbanden Winterbanden

De Michelin Agilis Alpin is een duurzame winterband voor bestelwagens. Hij is ontworpen om alle winterse weersomstandigheden moeiteloos aan te kunnen – en nog op milieuvriendelijke wijze ook. Een absolute aanrader in de winter!
De band is extreem veilig, duurzaam, comfortabel én brandstofbesparend op de koop toe. Het wegcontact en de wegligging zijn perfect en stabiel onder alle omstandigheden. Zelfs als je bestelwagen zwaar beladen is.

Indrukwekkende prestaties

De winterse prestaties van de Michelin Agilis Alpin zijn ronduit indrukwekkend. In sneeuw en ijzel kun je rekenen op verbeterde grip dankzij de driedimensionale Stabiligrip lamellen, waardoor het loopvlak als het ware in de ondergrond haakt. Die grip wordt nog vergroot door de ‘Durable Contact Patch’-technologie, die 27% meer contactoppervlak van het rubber met de weg biedt. Ook levert het speciale profiel 25% meer tractie op sneeuw en een constante waterafvoer. De remweg op een besneeuwd of nat wegdek kan hierdoor wel 2 meter korter zijn dan normaal.

Zuinig

De Michelin Agilis Alpin is een geweldige winterband die je indirect ook nog eens geld oplevert. Want hij is wel 20% zuiniger dan zijn beroemde voorganger de Michelin Agilis 81 Snow & Ice. En hij gaat langer mee, onder meer vanwege de constructie met dubbel karkas en gebruik van zeer slijtbestendig rubber. Ook de zijwanden slijten minder snel dankzij een slimme extra bescherming. Een geleidelijke en gelijkmatige slijtage zorgt ervoor dat de band pas veel later dan normaal aan vervanging toe is.

Met de Michelin Agilis Alpin blijf je ook in echt winterweer volledig mobiel en houd je de controle over je bestelwagen. Dat rijdt wel zo veilig en comfortabel!


Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl