Michelin Agilis X-Ice North

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Michelin Agilis X-Ice North scoort onder meer op:

  • optimale veiligheid in de winter
  • extra grip dankzij spikes
  • 25% meer tractie
  • 20% meer kilometers
  • lange levensduur

Michelin Agilis X-Ice North

Binnen de geheel vernieuwde Agilis-lijn van Michelin neemt de Agilis X-Ice North een bijzondere plaats in. Deze zogenaamde ‘studded’ (beslagen) winterband is voorzien van gepatenteerde spikes in het loopvlak, waardoor de band zelfs in extreme winterse omstandigheden optimaal presteert. Zowel op personenauto’s als op SUV’s.

De Michelin Agilis X-Ice North is ontwikkeld voor superieure prestaties – met als doel dat je ’s winters veilig en comfortabel de weg op kunt. De cijfers liegen er niet om. In de sneeuw kun je rekenen op 25% meer tractie en ook op een ijzig wegdek reageert de winterband – en dus je auto – directer en nauwkeuriger. Daar zorgen de studs en driedimensionale StabiliGrip lamellen voor. Zo blijf je maximaal mobiel en houd je je auto altijd onder controle bij extreme winterse omstandigheden (sneeuw, ijs of een nat wegdek). Dat rijdt meteen een stuk veiliger en comfortabeler.

Extra lange levensduur

Een extra pluspunt is de bijzondere robuustheid van de Michelin Agilis X-Ice North. De levensduur is uitzonderlijk lang en dat levert je al meteen een besparing op. Verder slijten de zijwanden een stuk minder door een ingebouwde bescherming op het rubber, waardoor je bijvoorbeeld geen last meer heeft van krassen door stoepranden.

Flinke kostenbesparing

Zelfs de kosten houd je strakker in de hand. Dankzij de studs op de Michelin Agilis X-Ice North gaan je banden langer mee en kun je 20% meer kilometers maken. Kortom, met de nieuwe Agilis X-Ice North bewijst Michelin eens temeer dat je veiligheid, comfort én budget centraal staan. Terwijl ook het milieu zoveel mogelijk wordt ontzien.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie