Agilis

Michelin Agilis

Seizoen

Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Agilis is een uiterst betrouwbare zomerband voor bestel- en bedrijfswagens. Na het succes van zijn voorganger is de band volledig vernieuwd, waardoor hij nu nóg beter en duurzamer is geworden. Met de Agilis kun je blindelings vertrouwen op de hoogstaande kwaliteit en prestaties van Michelin. Daarmee is het lichte wegtransport een perfecte band rijker.

Door alle verbeteringen is de Michelin Agilis niet alleen comfortabeler, maar ook rendabeler dan ooit. Hij springt een stuk zuiniger om met brandstof, waardoor je rendement per kilometer wel tot 20% stijgt. Dat is bovendien goed nieuws voor het milieu. Een ander opmerkelijk voordeel is dat de remweg van de Michelin Agilis maar liefst 3 meter korter is geworden. Bij Michelin staat veiligheid toch al voorop, en deze band onderstreept dat nog eens duidelijk.

Betere prestaties

De nieuwe Agilis is een stuk lichter dan zijn voorganger, waardoor hij ook minder brandstof verbruikt. Daar ligt je eerste winst. Bovendien zorgt Durable Security Compound (een nieuwe samenstelling van het rubber) voor meer grip op nat wegdek, een kortere remweg en een veiliger rijgedrag.

Slimme innovatie

Ook erg handig in het dagelijks verkeer: de Agilis is voorzien van een extra rubberen zijbescherming. Zo loop je minder kans op slijtage en beschadiging door stoepranden, bijvoorbeeld bij haast of in lastige parkeersituaties. De band gaat hierdoor vele kilometers langer mee (80.000 km is geen uitzondering). De Agilis is leverbaar voor 14 en 16 inch velgen.


Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl