Alpin a3

Michelin Alpin a3

Seizoen

Winterbanden Winterbanden

De Michelin Alpin a3 is bestemd voor kleine stadsauto’s, compacte gezinswagens en middelgrote ruimtewagens. Deze betrouwbare winterband levert optimale prestaties in vrijwel alle weertypes, van droog tot nat en met name in sneeuw of ijzel.

Het wegcontact en de wegligging zijn perfect en stabiel onder alle omstandigheden. Je bent sneller weg in de sneeuw en de kortere remafstand op nat wegdek zal je aangenaam verrassen.

Revolutionair rubber

Met de Alpin a3 rijdt Michelin ver voor de concurrentie uit. Zo heeft deze band een uniek winterprofiel met extra veel groeven en blokken. Dit Full Active Tread-loopvlak zorgt voor betere tractie, remkracht en stabiliteit bij nat en glad weer. Het wegcontact wordt nog verder verbeterd door de unieke rubbermix Helio Compound, een uitvinding van Michelin.

Uitstekende grip en tractie

Het innovatieve profiel van de Michelin Alpin a3 zorgt voor uitstekende tractie in de sneeuw en comfortabele stabiliteit. Het wegcontact is optimaal en de auto laat zich dan ook soepel en direct besturen. Zelfs als de band de winter slijtage-indicator (4 mm) nadert, is de lameldichtheid nog beduidend hoger dan bij andere merken.

Zuinig en duurzaam

De Michelin Alpin a3 is bijzonder slijtvast en gaat tot 40% langer mee dan zijn concurrenten. Je kunt er doorgaans meerdere winters mee doen, dus na jaren gebruik bespaar je nóg! Ook het brandstofverbruik is gunstig vanwege de lage rolweerstand.


Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl