Michelin CrossClimate SUV

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Michelin CrossClimate SUV scoort onder meer op:

  • perfect rijgedrag in elk seizoen
  • lange levensduur
  • gunstig brandstofverbruik
  • veiligheid in alle omstandigheden
  • korte remweg op natte en droge wegen

Michelin CrossClimate SUV

De Michelin CrossClimate SUV een high performance Premium Touring All Season-band, die met name geschikt is voor SUV’s en vierwielaangedreven auto’s. De Michelin CrossClimate SUV is ontwikkeld om goede prestaties te leveren in alle weersomstandigheden en presteert hij dus heel goed bij het remmen op droog wegdek en nat wegdek, en levert hij ook uitstekende grip op besneeuwde wegen.

Omdat de Michelin CrossClimate all seasons banden zijn gecertificeerd voor de winter, presteren zij beter dan de gemiddelde 4seizoenen banden. Zo beschikt hij over de bekende M+S markering (in de winter erkend binnen Duitsland) en het 3PMSF symbool (driebergen en sneeuwvloksymbool).

Prestaties Michelin CrossClimate SUV

De Michelin banden staan bekend door hun diverse innovaties. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Michelin CrossClimate SUV. Zo biedt deze band:

  • Uitstekende prestaties op droog wegdek
  • Veiligheid, zelfs wanneer versleten (door de Evergrip-Technologie)
  • Uitstekende levensduur
  • Slijtvastheid wat leidt tot brandstof bezuiniging

Profiel van de Michelin CrossClimate SUV

De CrossClimate SUV heeft zijn all-season rubber samenstelling gevormd tot een zeer directioneel loopvlak patroon met dwarsribben voor het hanteren van stabiliteit en uitstekende tractie. Brede zijdelingse groeven en open schouders vormen een directe weg om water van onder de contactvlakken af te voeren voor weerstand tegen aquaplaning, terwijl de schuine loopvlak blokken grip op natte oppervlakken aanbiedt.

De Michelin CrossClimate SUV samengevat

Zoek jij dus een all seasons band voor alle weersomstandigheden, die een lange levensduur heeft, veilig is, en goed presteert op nat wegdek en droog wegdek; dan is de Michelin CrossClimate SUV de perfecte keuze. En als je dus een uitstekende all seasons band zoekt voor je Luxueuze SUV, dan is deze Michelin band zeker een aanrader.

Heb je een lekke autoband, of zijn je winter-, zomer- of 4seizoenen banden banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt? Twijfel dan niet langer, bestel je banden online gemakkelijk en snel bij Bandenconcurrent!

Ben je op zoek naar high performance banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de juiste band die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Michelin autobanden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium inch velgen of stalen inch velgen.

Bestel nu deze Michelin banden online en wij versturen ze gratis, goedkope nieuwe banden dus!

Vergeet niet om de juiste Michelin autobanden te bestellen. De maat van de band staat altijd aangegeven op je huidige gemonteerde banden.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie