Onze prijs

€ 191,29€ 214,00

Je bespaart: 11%!

  • Laagsteprijsgarantie
  • Klanten geven ons een 9,1
  • Gratis verzending
  • Montage bij montagepartner
  • Montage reken je bij ons al af

Michelin CrossClimate 245/60 R18 105H

8 op voorraad

Bandspecificaties

Seizoen Zomerband
Zomerbanden
Boven de +7°C rij je het veiligste op zomerbanden.
Draagvermogen 105 (925kg per band)
Draagvermogen
Het getal van het draagvermogen vind je achter je huidige bandenmaat. Kies minimaal hetzelfde draagvermogen als je huidige banden, een hoger getal kan altijd.
Snelheidsindex H (tot 210 km/h)
Snelheidsindex
De band die je kiest moet qua snelheidsindex overeenkomen met de maximumsnelheid van je auto. Een band met een hogere snelheidsklasse kiezen kan altijd.
Brandstofverbruik C
Brandstofverbruik
A staat voor bijzonder zuinig en G voor heel onzuinig. Rijd je veel kilometers, dan kun je op jaarbasis meer dan een volle tank besparen met zuinige banden.
Grip on nat wegdek B
Grip op nat wegdek
A staat voor de kortste remweg, F voor de langste remweg. Een A band komt bij nat wegdek 18 meter eerder tot stilstand dan een F band.
Rolgeluid 70dB
Rolgeluid
Het geluidsniveau in decibel. Let op: dit betreft het geluid van banden búiten de auto. Het geluid van banden ín de auto kan per auto verschillen.
Voertuigtype Personenwagen
Speciale kenmerken SUV
SUV
Sport Utility Vehicle: band voor SUVs

Omschrijving

De Michelin CrossClimate 245/60 R18 105H SUV is een 18 inch band in de categorie zomerbanden. Michelin is een A-merk band, die de beste prestaties levert. De Michelin CrossClimate 245/60 R18 105H SUV heeft gewichtsklasse 105; dat betekent dat elke band 925 kg gewicht kan hebben. De snelheidsklasse van deze band is 'H'. Daarmee is de band ontwikkeld voor een snelheid tot 210 km/h. Kies de snelheidsklasse die overeenkomt met de maximale snelheid van jouw auto. Een band met een hogere snelheidsklasse kiezen kan altijd.

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl