Michelin CrossClimate 255/50 R19 107Y

16 op voorraad
  • Michelin CrossClimate 255/50 R19 107Y
  • Michelin CrossClimate 255/50 R19 107Y
  • Michelin CrossClimate 255/50 R19 107Y
  • Druk voor 360°
Meest overeenkomende foto getoond.
Meest overeenkomende foto getoond.
De bandenmaat en de kenmerken kunnen op de foto iets afwijken. De banden die wij jou bezorgen, zullen overeenkomen met de specificaties uit de tabel hieronder.

Onze prijs

€ 216,99€ 228,00

Je bespaart: 5%!

  • Laagsteprijsgarantie
  • Klanten geven ons een 9,1
  • Gratis verzending
  • Montage bij montagepartner
  • Montage reken je bij ons al af

Michelin CrossClimate 255/50 R19 107Y

Bandspecificaties

Seizoen All-season
All-seasonbanden
Voor een gematigd klimaat (dwz landen waar temperaturen niet lager zijn dan -5°C) zijn all-seasons een goede optie. Bij lagere temperaturen, is het beter om winterbanden te kopen. All-seasonbanden met M+S opschrift en/ of een sneeuwvlokje zijn in de winter toegestaan in Duitsland. Voor Oostenrijk moeten de all-season banden in de winter voorzien zijn van zowel een M+S opschrift, alsook het sneeuwvlokje.
Draagvermogen 107 (975kg per band)
Draagvermogen
Het getal van het draagvermogen vind je achter je huidige bandenmaat. Kies minimaal hetzelfde draagvermogen als je huidige banden, een hoger getal kan altijd.
Snelheidsindex Y (tot 300 km/h)
Snelheidsindex
De band die je kiest moet qua snelheidsindex overeenkomen met de maximumsnelheid van je auto. Een band met een hogere snelheidsklasse kiezen kan altijd.
Brandstofverbruik C
Brandstofverbruik
A staat voor bijzonder zuinig en G voor heel onzuinig. Rijd je veel kilometers, dan kun je op jaarbasis meer dan een volle tank besparen met zuinige banden.
Grip on nat wegdek B
Grip op nat wegdek
A staat voor de kortste remweg, F voor de langste remweg. Een A band komt bij nat wegdek 18 meter eerder tot stilstand dan een F band.
Rolgeluid 70dB
Rolgeluid
Het geluidsniveau in decibel. Let op: dit betreft het geluid van banden búiten de auto. Het geluid van banden ín de auto kan per auto verschillen.
Voertuigtype Personenwagen
Speciale kenmerken M+S
M+S
Mud + Snow: band voor offroad gebruik
SUV
SUV
Sport Utility Vehicle: band voor SUVs
XL
XL
Extra load: versterkte band met een verhoogd draagvermogen

Omschrijving

De Michelin CrossClimate 255/50 R19 107Y M+S SUV XL is een 19 inch band in de categorie all-seasonbanden. Michelin is een A-merk band, die de beste prestaties levert. De Michelin CrossClimate 255/50 R19 107Y M+S SUV XL heeft gewichtsklasse 107; dat betekent dat elke band 975 kg gewicht kan hebben. De snelheidsklasse van deze band is 'Y'. Daarmee is de band ontwikkeld voor een snelheid tot 300 km/h. Kies de snelheidsklasse die overeenkomt met de maximale snelheid van jouw auto. Een band met een hogere snelheidsklasse kiezen kan altijd.

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl