Energy Saver Plus

Michelin Energy Saver Plus

Seizoen

Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Energy Saver Plus is een comfortabele zomerband die past onder vrijwel alle gangbare personenwagens. De band scoort hoog qua veiligheid en slijtvastheid, waardoor hij uiteraard ook erg zuinig in het gebruik is. Een ‘groene’ band waarmee je je portemonnee en het milieu kunt ontzien.

De Michelin Energy Saver Plus staat natuurlijk voor energiebesparing. Maar ook op andere punten presteert deze zomerband bovengemiddeld en – vergeleken met zijn voorganger – beter dan ooit tevoren. Zo is hij wéér veiliger geworden, gaat hij nog langer mee en verbruikt hij opnieuw minder brandstof. Door een nieuw loopvlak maakt hij meer oppervlaktecontact met het wegdek, waardoor je meer grip op de weg hebt – bij droog én nat weer. Het is duidelijk dat dit niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger rijdt.

Minder slijtage en brandstof

Tijdens het rijden wordt het rubber van elke band verhit door wrijving met het wegdek. Michelin is er echter in geslaagd om het rubber van de Energy Saver Plus zo koel mogelijk te houden. Door toepassing van de rubbermix Eco-Grip-Compound raken de rubberlagen onderweg minder verhit, waardoor de band minder slijt en je bovendien brandstof bespaart. Daarnaast is de binnenlaag van de Michelin Energy Saver Plus zodanig ontwikkeld dat er een perfecte rolweerstand ontstaat, wat nóg meer besparing oplevert – voor jou en voor het milieu.

Best getest

Uit diverse zomerbandentests komt de Michelin Energy Saver Plus steevast naar voren als beste keus op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Deze band is volgens de ANWB (2015 en 2016) zelfs de winnaar qua verbruik en slijtvastheid. Ook scoort hij prima in de Zomerbanden top-100.

Tests zomerbanden

De Michelin Energy Saver Plus is een zomerband die uitzonderlijk goed scoort in de verschillende tests. Onder andere die van de ANWB en ADAC – waarin de band tweemaal de eerste plek wist te bemachtigen – en Autoweek.


Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl