Michelin Energy XM2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Energy XM2 blinkt uit in:

  • Lage rolweerstand
  • Lange levensduur
  • Korte remweg
  • Brandstofbesparing
  • Goede stuureigenschappen

Michelin Energy XM2

De Michelin Energy XM2 is een prima keuze voor jouw middenklasse of compacte personenauto. Een zomerband met een goede reputatie, ontwikkeld op goede rijeigenschappen en brandstofbesparing.

Michelin omschrijft de Energy XM2 zelf als ‘een perfecte samensmelting van veiligheid, levensduur en brandstofbesparing’. En inderdaad, deze band is gewoon een goede allround band die op alle vlakken presteert.

De Michelin Energy XM2 heeft een bijzonder goede grip op de weg. Tijdens tests bleek dat auto’s met de Michelin Energy XM2 tot 1,7 meter eerder stil stonden dan auto’s uitgerust met concurrerende bandenmerken.

Verbeterde banden

De Michelin Energy XM2 is de opvolger van de Michelin XM1 en is op alle punten verbeterd. Geluidsniveau, rolweerstand, brandstofverbruik, weggedrag. Consumenten beoordelen de Energy XM2 als een betrouwbare band met een fijn weggedrag en een goede grip op de weg.

Een vertrouwd merk

Michelin is een van de beste merken op het gebied van banden. Ze doen geen concessies aan de kwaliteit van hun banden. Alleen het beste is goed genoeg en dat zie je terug in de Energy XM2. Een zeer goede allround band waarmee je bespaart op brandstof, zonder in te leveren op weggedrag.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie