Michelin Latitude Alpin

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Michelin Latitude Alpin scoort onder meer op:

  • Lange levensduur
  • Uitstekende stuurprecisie
  • Uitstekende remprestaties
  • Meer tractie en een betere stabiliteit in de sneeuw

Michelin Latitude Alpin

De Michelin Latitude Alpin is een Premium Touring Winterband die speciaal is ontworpen voor luxe, krachtige en high performance 4×4 voertuigen. De Latitude Alpin is ontworpen om een soepele, en stille rit te combineren met uitstekende tractie op natte, ijzige, en met sneeuw bedekte wegen. De Michelin Latitude Alpin heeft daarom een kortere remweg op nat wegdek en trekt hij daarom ook beter op in de sneeuw. De Latitude Alpin levert ook uitstekend stuurgedrag niet alleen on road, maar ook offroad, plus staat de band bijzonder mooi op stalen velgen.

Prestaties Michelin Latitude Alpin

De Michelin winterbanden staan bekend voor de diverse innovaties die in hun zijn ingewerkt. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Michelin Latitude Alpin. Zo biedt deze band:

  • Lange levensduur
  • Uitstekende stuurprecisie bij lage temperaturen
  • Uitstekende remprestaties op droog wegdek, nat wegdek en in de sneeuw
  • Meer tractie en een betere stabiliteit in de sneeuw

Het Uniek profiel van de Michelin Latitude Alpin

Het directioneel loopvlak ontwerp van de Michelin Latitude Alpin combineert het doorlopend midden rib met onafhankelijke tussenliggende schouderblokken om de stabiliteit op droge wegen en lage temperaturen te combineren met bestendigheid tegen aquaplaning op natte wegen. Zo is je veiligheid in de winter dus gegarandeerd.

De Michelin Stabiligrip-technologie met lamellen in drie verschillende uitvoeringen verbetert de handling op hogere snelheden.

De Michelin winterbanden staan bekend voor hun laag rolgeluid. Zo beschikt deze high performance populaire michelin ook de Michelin Comfort Control-technologie, die ervoor zorgt om trillingen en rolgeluid binnen en buiten de auto te verminderen, waardoor je dus comfortabel kan rijden in alle winterse omstandigheden.

De Michelin Latitude Alpin samengevat

Zoek jij dus een band voor alle winterse omstandigheden, die een laag rolgeluid heeft, een lange levensduur heeft, en goed presteert op nat-, droog-, en sneeuw wegdek; dan is de Michelin Alpin 6 de perfecte keuze. Als je dus een winterband zoekt die veiligheid in de winter garandeert, dan is deze band zeker een aanrader. Door de uitstekende prestaties van deze winterband, is hij een directe concurrent van de Continental WinterContact TS 850 en de Continental WinterContact TS 860

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer, bekijk de beschikbare maten van je gewenste band in ons assortiment.

Ben je op zoek naar nieuwe en goedkope 4×4 banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Michelin banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Michelin banden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!

Vergeet niet om de juiste 4×4 banden te bestellen. De maat van de band staat altijd aangegeven op de huidige gemonteerde banden.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Latitude Alpin

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie