Michelin Latitude Diamaris 4X4

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Latitude Diamaris 4x4 scoort onder meer op:

  • veiligheid en comfort
  • fenomenale tractie
  • zeer korte remweg
  • grip in snelle bochten
  • gunstig brandstofverbruik

Michelin Latitude Diamaris 4X4

De Michelin Latitude Diamaris 4×4 is een zeer hoogwaardige zomerband, die vooral goed tot zijn recht komt op asfalt. De band is bij uitstek geschikt voor de sportieve 4×4 en SUV-rijder. Hij presteert optimaal in vrijwel alle omstandigheden, op nat én op droog wegdek. Zelfs bij zeer hoge snelheden.

Qua veiligheid en comfort staat de Latitude Diamaris 4×4 aan de absolute top. Met zijn fenomenale tractie heeft hij, ongeacht het weer, altijd een subliem wegcontact. Daarnaast kenmerkt deze stoere band zich door een perfecte wegligging en een bijzonder korte remweg.

Innovatief loopvlak

Het loopvlak van de Latitude Diamaris 4×4 is voorzien van hightech rubberlagen met een uniek profiel. Hierdoor wordt het water op nat wegdek sneller afgevoerd, wat zorgt voor extra veiligheid. Ook voelt de Latitude Diamaris 4×4 in elke situatie bijzonder stabiel aan. Met welke snelheid je ook rijdt, je auto blijft altijd volkomen onder controle en bestuurbaar, waarbij hij adequaat reageert op elke stuurbeweging. Zelfs in snel genomen bochten verlies je je grip op de weg niet.

Stil en comfortabel

Door het speciale loopvlak heeft de Latitude Diamaris 4×4 van Michelin een zeer laag afrolgeluid, waardoor je elke keer weer kunt genieten van een rustige en comfortabele rit. De lage rolweerstand zorgt bovendien voor een gunstiger brandstofverbruik. En dankzij de speciale velgrandbescherming van deze 4×4 band blijven je velgen langer mooi en krasvrij.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Latitude Diamaris 4X4

17 Inch

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie