Latitude Tour HP

Michelin Latitude Tour HP

Seizoen

Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Latitude Tour HP is een speciale zomerband voor 4WD’s en SUV’s. Onder auto’s als de BMW X5 levert deze band maximale prestaties, comfort en duurzaamheid.

Natuurlijk presteert deze band groots op de weg. Zowel op een droog als een nat wegdek laat hij zien dat hij van goeden huize komt. Maar met de Michelin Latitude Tour HP kun je ook prima de gebaande paden verlaten. In licht terrein staat hij zeker z’n mannetje.

De Michelin Latitude Tour HP is speciaal ontwikkeld op basis van input van 4×4-bezitters. Speciale aandachtspunten bij de ontwikkeling waren: minder trillingen, een langere levensduur, meer brandstofbesparing en een betere wegligging op natte wegen.

Rotsvast

De Latitude Tour HP gebruikt een zogenoemd ‘rotsvast’ compound. Een speciale rubbersamenstelling die voor minder slijtage, minder rolweerstand en een lager brandstofverbruik zorgt. De band gaat langer mee en levert hogere prestaties. Dat merk je bij een zwaardere belading van jouw 4×4 en bij een sportief rijgedrag.

Terrein

De Michelin Latutide Tour HP toert net zo lief in het terrein als op de weg. Hij is bestand tegen stoten en snijden en andere beschadigingen die je offroad op kunt lopen. Op verschillende ondergronden en onder verschillende omstandigheden biedt hij een uitstekende grip, in combinatie van goede remprestaties. De Latitude Tour HP maakt het mogelijk om on- en offroad voordelig te rijden op banden van de hoogste kwaliteit.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl