Michelin Pilot Sport 4 S

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Pilot Sport 4 S scoort onder meer op:

  • Optimale stuurprecisie
  • Uitstekende grip
  • Diepe velg bescherming
  • Superieure wegligging
  • Laag brandstofverbruik

Michelin Pilot Sport 4 S

De Michelin Pilot Sport 4 S, de opvolger van de Michelin Pilot Super Sport, is een supersportieve high performance zomerband, die is ontwikkeld in samenwerking met enkele van de meest veeleisende autofabrikanten, waaronder Audi, BMW, Mercedes-Benz en Porsche. De Pilot Sport 4 S is ontworpen voor serieuze bestuurders die het prestatievermogen van hun sportauto’s en luxe-sedans willen maximaliseren. De Michelin Pilot Sport 4 S biedt uitstekende prestaties op nat- en droog-wegdek en staat daarnaast ook garant voor optimale veiligheid.

Rij prestaties Pilot Sport 4 S

De Michelin zomerbanden staan bekend voor de diverse innovaties die in hun zijn ingewerkt . Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Michelin Pilot Sport 4 S. Zo biedt deze band:

• Optimale stuurprecisie op droog en nat wegdek
• Uitstekende grip op hoge snelheid en ultieme grip op droge wegen
• Diepe velg bescherming (stalen velgen en aluminium velgen)
• Superieure wegligging op nat en droog wegdek

Het profiel van de Michelin Pilot Sport 4 S

De buitenste schouder maakt gebruik van een nieuw, “dry-focused hybrid loopvlak rubber” , wat zorgt voor uitstekende grip op droge wegen en verbeterde remprestaties. Deze technologie werd niet gebruikt bij de Michelin pilot super sport. De computer-gemodelleerde Variable Contact Patch 3.0 optimaliseert de drukverdeling over het contactvlak, waardoor hotspots worden verminderd en de levensduur van de band en het brandstofverbruik tijdens agressief gebruik wordt verbeterd.
Ook maakt deze nieuwe band gebruik van de “bicompound technologie”, die bestaat uit een mix van specifieke “functionele elastomeren”, die de grip op droog wegdek en het remvermogen op nat wegdek verbeterd.

Optimale stuurprecisie

De constructie van de Pilot Sport 4 S bestaat uit dubbele stalen randen, versterkt met de “Dynamic Response”-technologie van Michelin. De “Dynamic Response”-technologie, bestaat uit aramide en nylon randen, die een lichtgewicht en krachtige versterking bieden om snelheid prestaties, slijtage en duurzaamheid te verbeteren.

De Pilot Sport 4 S samengevat

Zoek jij dus een band voor alle zomerse omstandigheden, die zuinig is, een lange levensduur heeft, en goed presteert op nat wegdek en droog wegdek; dan is de Michelin Pilot Sport 4 S de juiste band voor jou. En als je een high performance zomerband zoekt voor je sportauto of luxe sedan, dan is deze band zeker een aanrader. Door de uitstekende prestaties van deze zomerband, is hij een directe concurrent van de Bridgestone Potenza S001, de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 en de Continental SportContact 6.

Ben je op zoek naar high performance, goedkope winter-, zomer– of all seasons banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de juiste band die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Michelin banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Michelin banden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!


Deze band heeft de Pilot Super Sport vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Pilot Sport 4 S

18 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie