Michelin Pilot Alpin 5

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Michelin Pilot Alpin 5 scoort onder meer op:

  • Perfect wegcontact
  • Uitstekende remprestaties
  • Optimale grip en stabiliteit
  • Gunstig brandstofverbruik
  • Lange levensduur

Michelin Pilot Alpin 5

De Michelin Pilot Alpin 5 is een high Performance Winterband die is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van enthousiaste bestuurders van krachtige sportautos, coupés en sedans.

De Pilot Alpin 5 geeft meer controle op de weg, ongeacht de verschillende winterse omstandigheden.

Prestaties Michelin Pilot Alpin 5

De Michelin winterbanden staan bekend door hun diverse innovaties. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Michelin Pilot Alpin 5. Zo biedt deze band:

  • Verbeterde remprestaties bij droog weer, regen en sneeuw
  • Minder kans op aquaplaning
  • Verminderd brandstofverbruik
  • Uitstekende tractie op besneeuwde wegen en op nat wegdek

Het profiel van de Michelin Pilot Alpin 5

De Pilot Alpin 5 heeft een directioneel loopvlak patroon met brede schouderblokken en een brede centrale groef, die voor uitstekende stabiliteit en grip zorgt bij het maken van bochten.

Ook heeft de Michelin Pilot Alpin 5 een nieuwe rubbersamenstelling met een nieuw functioneel polymeer. Hierdoor worden de prestaties bij droog weer, regen en sneeuw verbeterd. Door de vernieuwde samenstelling, is de band zuiniger geworden waardoor je aardig wat bespaard op jaarbasis.

Michelin Pilot Alpin 5 samengevat

Zoek jij dus een high Performance band voor alle winterse omstandigheden, die zuinig is, minder kans op aquaplaning heeft, en goed presteert op nat wegdek, droog wegdek, en sneeuw wegdek; dan is de Michelin Pilot Alpin 5 de juiste band voor jou. Als je dus een winterband zoekt die gewoon weg uitstekende controle geeft en die ook nog mooi staat op stalen velgen, dan is deze band zeker een aanrader. Door de uitstekende prestaties van deze winterband, is hij een directe concurrent van de Bridgestone Blizzak LM001, pirelli winter sottozero en de Pirelli Winter 190 Snowcontrol Serie 3.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer, bekijk de beschikbare maten van je gewenste band in ons assortiment.

Ben je op zoek naar nieuwe michelin winterbanden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Michelin banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Michelin banden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!

Vergeet niet om de juiste band te bestellen. De maat van de band staat altijd aangegeven op de huidige gemonteerde banden.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Pilot Alpin 5

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie