Pilot Alpin pa3

Michelin Pilot Alpin pa3

Seizoen

Winterbanden Winterbanden

De Michelin Pilot Alpin pa3 is een winterband voor snelle en krachtige personenauto’s, waaronder sportauto’s. Deze band geeft je tijdens het rijden beduidend meer grip op een nat of besneeuwd wegdek. Daarmee is het een ideale keuze voor winterse omstandigheden.

Opvallend aan de Michelin Pilot Alpin pa3 zijn het perfecte en stabiele wegcontact en de onnavolgbare wegligging onder alle omstandigheden. Ook de remweg is lekker kort – op natte, besneeuwde én droge wegen. Verder stuurt de band fenomenaal, heeft hij een geweldige tractie en reageert hij direct op jouw stuurcommando’s. Een veiliger en betrouwbaarder winterband zul je niet gauw vinden!

De winter de baas

Het asymmetrische profiel met diepe groeven geeft de band een extreme stabiliteit, een perfecte grip, een korte remweg en optimaal stuurgedrag onder alle weersomstandigheden. Ook in bochten of bij snel optrekken. Dat maakt de Michelin Pilot Alpin pa3 tot een van de veiligste banden. En nog comfortabel ook, want de band maakt aangenaam weinig geluid, zoals je van Michelin gewend bent.

Duurzaamheid en besparing

De Michelin Pilot Alpin pa3 is uiterst slijtvast en duurzaam dankzij een speciaal rubbercompound. Dat is prettig voor het milieu, want de band verbruikt minder brandstof en kent dus een lagere CO2-uitstoot.


Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl