Pilot Alpin pa4 zp runflat

Michelin Pilot Alpin pa4 zp runflat

Seizoen

Winterbanden Winterbanden

De Michelin Pilot Alpin pa4 zp run flat is een uitmuntende winterband voor sportieve en krachtige auto’s. Hij beschikt over tal van eigenschappen die zorgen dat je veilig en comfortabel over natte en besneeuwde wegen kunt rijden. Maar hij heeft nog iets extra’s: het unieke zp runflat systeem, waarmee je gewoon een tijdje kunt doorrijden na een lekke band.

Zoals je van Michelin mag verwachten, is ook de Michelin Pilot Alpin pa4 zp runflat het toppunt van veiligheid en duurzaamheid. Hij levert indrukwekkende prestaties onder alle natte en winterse omstandigheden. De stuurcontrole op besneeuwd wegdek is fantastisch. En hetzelfde geldt voor het uitzonderlijke remvermogen in nat weer, het sublieme wegcontact en de stabiele wegligging. Stevig optrekken en dynamisch bochtenwerk lijken kinderspel met deze veelzijdige winterband.

Lekke band = geen probleem

Michelin heeft er alles aan gedaan om deze Michelin Alpin a4 zp runflat superveilig te maken. Met het geavanceerde zp-systeem (zp = zero pressure) met versterkte zijwanden is dat zeker gelukt. Als je lekrijdt, loopt de band namelijk niet in één keer leeg. Je kunt er tot wel 80 km lang mee doorrijden, met een snelheid tot 80 km/u. Een bandje wisselen langs de kant van de weg, met alle risico’s van dien, is er dus niet meer bij! En de ruimte voor een reserveband kun je voortaan beter gebruiken voor iets anders.

Toppunt van zuinigheid

Een band die zó krachtig remt, zó pittig optrekt en zó beheerst elke bocht neemt: slijt die niet een beetje te snel? Absoluut niet! De Michelin Pilot Alpin pa4 zp runflat heeft juist een verrassend lange levensduur, door een combinatie van uitgekiende technieken en materialen. Bovendien springt de band heel zuinig om met brandstof en is de CO2-uitstoot beperkt. Daar worden jij en het milieu allebei beter van.


Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl