Pilot Alpin pa4

Michelin Pilot Alpin pa4

Seizoen

Winterbanden Winterbanden

De Michelin Pilot Alpin pa4 komt helemaal tot zijn recht onder sportieve en krachtige auto’s. Een stoere winterband waarop je zelfs in de lastigste omstandigheden kunt vertrouwen. Droge, natte of besneeuwde wagen: deze band heeft er geen enkele moeite mee. Ook niet bij hoge snelheden en onvoorspelbare bochten. Je houdt maximale controle en grip. Want jouw veiligheid staat bij Michelin altijd voorop.

Onder alle winterse omstandigheden geeft de Michelin Pilot Alpin pa4 je een veilig gevoel. De band levert absolute topprestaties bij het optrekken, het afremmen en het nemen van bochten. Ook onderscheidt hij zich door een geweldig wegcontact, een formidabele wegligging, opvallende stabiliteit, een kortere remweg en een uitzonderlijke trekkracht.

Uniek en veilig profiel

De Michelin Pilot Alpin pa4 is innovatief in meerdere opzichten. Neem bijvoorbeeld zijn 4-blokken profiel met diepe lamellen in drie richtingen en met variabele hoeken: je voelt meteen meer grip en een betere remweg op winterse ondergronden. Zo grijpen de banden steviger in de sneeuw, waardoor ze veel minder snel wegglijden.

Revolutionaire rubbermix

Deze prestaties worden nog verder verbeterd door de nieuwe HelioCompound rubbersamenstelling. De remweg op een nat wegdek is zelfs zo’n 3 meter korter dan van zijn voorganger. Toch gaat de band lange tijd mee en garandeert hij een lage CO2-uitstoot. Dat betekent dus volop sportief rijden in de winter, maar wel met respect voor het milieu.


Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl