Michelin Pilot Primacy

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Pilot Primacy blinkt uit in:

  • Goede grip
  • Weerstand tegen aquaplaning
  • Slijtvastheid
  • Afrolgeluid
  • Levensduur

Michelin Pilot Primacy

De Michelin Pilot Primacy is een zomerband, geschikt voor temperaturen van minimaal 7 graden. Het is de voorloper van de Primacy HP. Hij wordt vooral onder ruime en luxe sedans gemonteerd en krijgt een goede waardering van bandenexperts. Het is tegelijkertijd de favoriete band onder bestuurders van onder andere de Renault Scénic en de Renault Clio.

De Michelin Pilot Primacy staat vooral bekend om z’n lange levensduur door de verminderde rolweerstand en z’n goede grip op natte wegen. Ook het geluidsniveau van de band is laag, wat het een aangename band maakt om mee te rijden.

Bijzonder aan deze band is ook de goede weerstand tegen aquaplaning. Een laag water op de weg wordt door het asymmetrische profiel snel afgevoerd, zodat jouw auto altijd in contact blijft met de weg.

Goede prestaties

De Michelin Pilot Primacy biedt optimaal rijplezier en maximale veiligheid voor jou en de andere inzittenden van de auto. De band heeft onder alle omstandigheden een goed contact met de weg. Zowel op rechte stukken als in bochten.

Uitstekende levensduur

De Pilot Primacy staat voor geringe en gelijkmatige slijtage en daardoor een lange levensduur. Deze eigenschap dankt de band aan de speciale rubbermix. De band scoort hoog op het gebied van duurzaamheid. Daarmee is het ook een aantrekkelijke keuze wat betreft prijs-kwaliteitsverhouding.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Pilot Primacy

17 Inch

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl