Michelin Pilot Sport 3

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Pilot Sport 3 blinkt uit in:

  • Sportiviteit
  • Weggedrag
  • Slijtvastheid
  • Precies stuurgedrag
  • Veiligheid

Michelin Pilot Sport 3

De Michelin Pilot Sport 3 is een supersportieve high performance zomerband. Speciaal voor wagens met een sportief karakter en krachtige sedans. Reken op een evenwichtig weggedrag op alle snelheden en bij alle weg- en weersomstandigheden.

Bij bestuurders die regelmatig lange trajecten rijden is de Michelin pilot sport 3 bijzonder populair. Hij produceert weinig geluid en het voorspelbare en precieze gedrag draagt bij aan een ontspannen reis. Op rechte stukken wordt de remweg tot wel 3 meter verkort met de Michelin Pilot Sport 3. In bochten zorgt deze band voor een uitstekende wegligging.

Fabrikant Michelin heeft zijn jarenlange ervaring met de duurraces van Le Mans in deze band samengebracht. Toeval is het niet dat de Michelin pilot sport 3, 15 opeenvolgende overwinningen tijdens de bekende 24 uur van Le Mans wist te behalen.

Tests zomerbanden

De Michelin Pilot Sport 3 komt als 'goed tot zeer goed' uit de verschillende tests met zomerbanden. Onder andere volgens de ANWB is dit een goede band.

Zomerbanden testen:

ANWB 2016 (Zomerbandentest 225/45 R17) (9e plaats)

Rijeigenschappen

De Michelin Pilot Sport 3 is in 2010 nieuw geproduceerd. Sindsdien hebben duizenden automobilisten de kwaliteiten van deze band mogen ervaren. De band biedt fenomenale rijeigenschappen. Meer tractie op een nat wegdek, een kortere remweg en grotere slijtvastheid. Er is speciale aandacht besteed aan de water afvoerende eigenschappen van de band. Het Anti Surf-systeem van Michelin kan uitstekend overweg met aquaplaning. Sinds de Pilot Sport 3 het leven zag, krijgt hij al goede beoordelingen van instanties als de ANWB.

Levensduur

De Michelin Pilot Sport 3 is daarnaast uitgerust met Green Power Compound. Een rubbermengsel dat grip combineert met een hoge kilometrage en brandstofbesparing. Met de XST-lamellen in het profiel blijft de Michelin Pilot Sport 3 band tot het einde van zijn lange leven goed presteren. Al met al is de Pilot Sport 3 de ideale band voor veel automerken.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar vind ik mijn bandenmaat? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je Michelin pilot sport 3 banden online en profiteer van gratis verzending! Je kunt er ook voor kiezen om de banden bij een van onze montagepartners te laten monteren, deze zal ook de banden balanceren.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Pilot Sport 3

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie