Michelin Pilot Sport PS2 ZP

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Pilot Sport PS2 ZP blinkt uit in:

  • Maximale grip
  • Hoge veiligheid (runflat)
  • Bijzonder goede prestaties
  • Stuurrespons
  • Sportiviteit

Michelin Pilot Sport PS2 ZP

De Michelin Pilot Sport PS2 ZP is een zomerband voor snelle en krachtige auto’s. Het is een zogeheten runflat-band die vaak op BMW’s wordt gemonteerd.

De runflat-technologie – ZP staat voor ‘Zero Pressure’ – betekent dat je bij een lekke band geen gevaarlijke toestanden op of langs de weg krijgt. Met een beperkte snelheid van maximaal 80 kilometer per uur kun je gewoon naar huis rijden.

Met de Michelin Pilot Sport PS2 ZP gaan sportiviteit en veiligheid hand in hand. Door de speciale rubbertechniek gaat de band lang mee en biedt hij tijdens zijn hele levensduur uitstekende prestaties.

Sterke punten

De Michelin Pilot Sport PS2 ZP heeft veel sterke punten. In het sportieve segment is deze zomerband een van de snelste banden die je kunt krijgen. Bij fabrikanten van snelle en sportieve auto’s is dit een favoriete band. De band blinkt uit in stuurgedrag, grip en stabiliteit in bochten. Ook de prestaties op een natte weg zijn bijzonder te noemen.

Runflat

Speciale vermelding verdient de runflat-technologie die in deze band is toegepast. Michelin, beroemd om de veiligheid van zijn banden, zet hiermee een belangrijke volgende stap op het gebied van veiligheid. Bij een plotselinge lekke band krijg je geen gevaarlijke situaties op de weg. Ook hoef je niet een wiel te verwisselen langs een drukke route. Runflat-banden hebben speciale versterkte zijkanten die het gewicht van je auto kunnen dragen, ook als de lucht eruit is. Zo kun je met beperkte snelheid veilig thuiskomen. Runflat-banden kunnen alleen worden gemonteerd op auto’s met een ingebouwd waarschuwingssysteem voor lekke banden.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl