Michelin Pilot Super Sport

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Pilot Super Sport blinkt uit in:

  • Maximale grip
  • Levensduur
  • Bijzonder goede prestaties
  • Stuurrespons
  • Sportiviteit

Michelin Pilot Super Sport

De Michelin Pilot Super Sport – de naam zegt het al – is een high performance zomerband voor sportieve personenauto’s.

De Michelin Pilot Super Sport biedt uitstekende prestaties en staat daarnaast garant voor optimale veiligheid. De Michelin Pilot Super Sport is ontworpen met de uitgebreide kennis die Michelin in de autosportwereld heeft opgedaan.

Bestuurders van sportwagens die houden van sportief rijgedrag en graag snel rijden profiteren met deze band van het beste wat Michelin op dit gebied te bieden heeft.

Profiel

De Michelin Pilot Super Sport combineert speciale technologie op bandengebied. Michelin heeft de ervaringen gebruikt die het tijdens autoraces zoals de 24 uur van Le Mans heeft opgedaan. De speciale vezels in het profiel van de band geven een hoge dichtheid, wat rijden op topsnelheden veilig maakt. Twee rubbersoorten geven extra grip aan de Michelin Pilot Super Sport. Het materiaal in het midden van de band is speciaal samengesteld voor natte ondergronden. Dit zorgt voor uitstekende grip op nat wegdek. Het rubber aan de buitenkant houdt de auto in scherpe bochten onder controle. Dit zorgt voor een optimale ‘total performance’.Dit is waar Michelin ook om bekend is geworden.

Extreme omstandigheden

De Michelin Pilot Super Sport zomerbanden zijn banden die voldoen aan alle eisen onder extreme omstandigheden. Zowel in scherp genomen bochten als op natte wegen geeft de Michelin Pilot Super Sport band de bestuurder van de auto veel vertrouwen. Hiermee kun je ook stabiel en comfortabel rijden als je snelheid hoog is. Bovendien zorgt de speciale samenstelling van het rubbercompound voor een uitzonderlijk lange levensduur. Hierdoor kan je een lange tijd veilig rijden met de Michelin Pilot Super Sport band.

Is je band lek, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar vind ik mijn bandenmaat? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je Michelin Pilot Super Sport banden direct online en profiteer van gratis verzending!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Pilot Super Sport

18 Inch

19 Inch

20 Inch

23 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie